REKLAMI GEÇ

PAÜ’ye 26 engelli, 19 eski hükümlü alınacak

PAÜ’ye 26 engelli, 19 eski hükümlü alınacak

Pamukkale Üniversitesi Engelli ve eski hükümlü kadrolarında istihdam edilmek üzere eleman alacak. Alınan elemanlar merkez ve 13 ayrı ilçede görevlendirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2019 Pazartesi, 13:03

Pamukkale Üniversitesi merkez ve 13 ayrı ilçedeki eleman eksiğini kapatmak için engelli ve eski hükümlü kadrosundan 45 kişiyi işe alacak. Bugün başlayan başvurular 13 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Buna göre 26 engelli ve 19 eski hükümlüyü kadrosuna katacak olan Pamukkale Üniversitesi başvuru yapacaklarda şu özellikleri arıyor:

1 – Denizli merkez ve ilçelerde ikamet ediyor olmak. (Başvuru süresi içinde ikametgah değiştirenlerin başvurularını sistem kabul etmeyecektir)

2 – Başvuru süresinin son günü itibarı ile 18 yaşını tamamlamış olmak. 35 yaşını tamamlamamış olmak.

3 – En az öğrenim süresi ilkokul, en çok öğrenim seviyesi Ortaöğretim ( Lise ve dengi okullar)

4 – Askerlik ile ilişiği olmamak (Yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)

5 – Çalışma yeri olarak Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı birimleri. (Denizli’Merkez, Acıpayam, Bekilli, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Honaz, Kale, Sarayköy, Serinhisar, ve Tavas ilçelerinde olmak üzere görevlendirilebilirler.)

6 – Engellilerin ve eski hükümlülerin ve terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananların durumlarını ilgili mevzuata göre belgelendirmeleri ve Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) üzerinden sisteme yüklemeleri / yükletmeleri gerekmektedir.

7 – Başvurular, Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) yayımlanan listeden tercih edecekleri sadece bir talebe başvuru yapabilecektir.

8 – Başvuru 09-13 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Kura tarihi 26 Aralık 2019 tarihinde saat 14:00’de Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapıacaktır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı