REKLAMI GEÇ

Prof.Dr. Necip Atar, üstün başarılı bilim insanı ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı

Prof.Dr. Necip Atar, üstün başarılı bilim insanı ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan aldı

Türkiye Bilim Akademisi Uluslararası Akademi Ödülleri’nde 31 bilim insanı ile birlikte Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı ödülü alan Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Necip Atar, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2021 Perşembe, 16:26

Pamukkale Üniversitesi’nin genç bilim insanı, rektör yardımcısı Prof.Dr. Necip Atar, üstün başarılı bilim insanları arasında yer aldı.

Türkiye Bilim Akademisi’nin (TÜBA) Cumhurbaşkanlığı himayesindeki; Uluslararası Akademi Ödülleri, Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı (TÜBA-GEBİP) ve Bilimsel Telif Eser’den (TÜBA-TESEP) oluşan “TÜBA Ödülleri” sahiplerini buldu.

ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ALDI
Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen törende Prof.Dr. Necip Atar, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ve Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Bilim Ödülleri Töreni’nde katılımcılara da hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yıl TÜBİTAK ödüllerinde 18, TÜBA ödüllerinde ise 43 bilim insanına takdirlerini ifade ettiklerini bildirdi.

Bilim ve teknoloji alanında yaptıkları özverili çalışmalarla 2020 yılında ödül almaya hak kazanan bilim insanlarını tebrik eden Erdoğan, bu bilim insanlarının başarılarının diğer bilim insanlarını da teşvik edeceğine inandığını söyledi.

BABADAĞLI PROFESÖRÜN NANOTEKNOLOJİ BAŞARISI
TÜBA GEBİP Üstün Başarılı Bilim İnsanı Ödüllerinden birini alan ve aslen Babadağlı olan Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar nanoteknoloji alanında yaptığı çalışmalarla ödüle layık görüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı