REKLAMI GEÇ

PTT’den kargo atağı

PTT’den kargo atağı

PTT kargo taşımacılığında rekabeti kızıştıracak bir hizmete imza atarak yurt içi kargo taşımacığına başladı.

/ DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2008 Perşembe, 00:00

PTT kargo taşımacılığı yapmaya başladı. DenizliPTT Başmüdürü Mevlüt Keklik, yeni başladıkları kargo taşımacılığında da iddialı olacaklarını söyledi Keklik “Kurum olarak PTT Kargo’yu faaliyete geçirmemizdeki asıl amaç müşterilerimize ucuz ve kaliteli hizmetin verilmesinin yanı sıra çağdaş ve kaliteli hizmet üreterek hizmetin sağlıklı bir şekilde ve müşteri beklentisi doğrultusunda yerine getirilmesidir” dedi

Başmüdür Keklik, ülke genelinde PTT Kargo’nun 2 Haziran’dan itibaren hizmete girdiğini bir aylık deneme süresinin ardından Tüm Türkiye’de kademeli olarak uygulamaya geçtiğini belirtti. Keklik, ülke genelinde 4 bine yakın işyeri ve otuz bin uzman kadro, 5 binin üzerinde araç filosu ve mevcut hatlara eklenen yeni hatlarla bine yakın, ulaşım ağıyla PTT’nin kargo hizmetinde de iddialı olduğunu ifade etti. Denizli merkez ve ilçe merkezlerinde, 2 Temmuz’da kuruluş çalışmalarını bitirdiklerini ve taşımacılığa başladıklarını kaydeden Keklik, Denizli’den Türkiye’nin her yerine kargo taşımacığına yaptıklarını belirterek vatandaşların kargolarını PTT ile gönderebileceklerini söyledi.

‘Kargolar artık bize emanet’

Başmüdürlük bünyesinde kurulan kargo servisinin, ihtiyaçları, yatırım programı ve halkın taleplerini tespit ettiklerini belirten Keklik, “Denizli’de 66 ayrı hizmet noktasından kargo alımı yapıyoruz.10 personel ve 5 araçla taşıma yapacağız. Kargoları evlerden alıp tekrar evlere ve adrese teslim edeceğiz” diye konuştu.

Keklik, Denizli içinde kargoyu kilogramını 2 YTL taşıdıklarını, Denizli’den diğer illere ise kilogramını 3 YTL’ye taşıdıklarını kaydetti. 1 kilonun üstündeki kargoları kilogram başına 50 kuruş arttırarak taşıdıklarını kaydeden Keklik, “Boyuta göre ücretlendirme yapmıyoruz. Koli, torba ve paket için de üret almıyoruz” dedi.

‘Kaliteli hizmet vereceğiz’

Alo 169 ile müşterilerinin kargolarını kapıdan alacaklarını ve söz verdikleri zaman içerisinde alıcıya ulaştıracaklarını kaydeden Keklik, “Müşteri memnuniyetinin artırılması, beklentilerin karşılanması ve sunulan hizmetin kalitesinin artırılması için kargo hizmetlerinde yeni düzenlemeler yaptık. PTT’nin verdiği hizmet kalitesini kargo hizmetinde de vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı