REKLAMI GEÇ

Şehit yakınları ve gazilere ziyaret

Şehit yakınları ve gazilere ziyaret

Vali Yavuz Erkmen, 29 Ağustos 2008 Cuma günü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi ve Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi’ni ziyaret ederek, dernek üyelerinin 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutladı.

/ DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2008 Cumartesi, 00:00

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi Başkanı Hamdi Helvacılar ve Harp Malulü Gaziler-Şehit,  Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi Başkanı Mehmet Emin Öztürk, Anadolu’nun Türk yurdu yapılmasında, Cumhuriyetin kurulmasında, bağımsızlığımızın kazanılmasında ve sürdürülmesinde şehit ve gazilerin önemine vurgu yapan konuşmalar yaptı.

Vali Yavuz Erkmen, vatanın korunması ve bağımsızlığımızın sürdürülmesi için Türk Milleti’nin çok şehitler verdiğini ifade ederek, “Şehitlerimiz olmasın, askerlerimiz ölmesin isteriz ama bu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da olabilecektir. Vatanımızın korunması ve bağımsızlığımızın sürdürülebilmesi için bu tip bedeller ödenmektedir. Devlet olarak şehitlerimize ve onların geride kalanlarına sahip çıkma anlamında gereken her şey yapılmaktadır ve bundan sonra da yapılmaya devam edecektir. Hepinizin Zafer Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı