REKLAMI GEÇ

Sosyal medyada bu fotoğraf konuşuluyor

Sosyal medyada bu fotoğraf konuşuluyor

Ülkü Ocakları Denizli Şubesi’nce MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in 100’üncü doğum yılı nedeniyle açılan sergiye maytap atılması gündemdeki yerini korurken, bu kez sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf gündeme oturdu. Saldırıyı üstlendiğini ve itiraf ettiğini gösteren yazıyı tutan gencin, bunu kendi isteğiyle mi yaptığı ya da zorla mı böyle bir duruma “evet” dediği sorusuna yanıt aranıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2016 Cuma, 11:45

Ülkü Ocakları Denizli Şubesi, Alparslan Türkeş’in 100’üncü doğum yılı dolayısıyla geçen hafta 15 Temmuz Delikliçınar Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda fotoğraf sergisi açmıştı. Bu sergiye de Denizlispor-Manisaspor maçına giden taraftar grubundan 1 kişinin maytap attığı iddia edilmişti. Bu gelişmenin ardından meydanda toplanan ülkücü grup, sloganlar atarak Gazi Bulvarı’nda yürümesi gergin bir ortam yaratmıştı.

FOTOĞRAF YAYINLADILAR
İlk kimin paylaştığı bilinmeyen ve daha sonra sosyal medyada ülkücüler tarafından yayılan bir fotoğraf, hem olayı yeniden hatırlattı hem de “bu ne” dedirtti. Elinde “Alparslan Türkeş’in sergisine saldıran model benim” yazısını tutan gencin bunu kendi isteğiyle yapıp yapmadığı veya bir şaka olup olmadığı tartışılıyor.

57 GENÇLİK’TEN AÇIKLAMA
Öte yandan sergiye saldırı olayıyla ilgili 57 Gençlik Taraftar Grubu, sosyal medya üzerinden “Yaşanan üzücü olayda emniyetin verdiği ismin grubumuzla bir alakası olmadığı belli olmuştur. Olayında stantla hiçbir alakasının olmadığı olay yerindeki kamera kayıtlarında mevcuttur” açıklamasını yaptı.

denizli-alparsla-turkes-sergisine-saldiran-kisi-iddasi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı