REKLAMI GEÇ

SSK birinci oldu

SSK birinci oldu

Adrenalin Derneği paintball turnuvası düzenledi. İş adamlarına yönelik düzenlenen paintball turnuvaları bu kez kamu kurumları arasında yapıldı. Sosyal Sigortalar İl Müdürlüğü şampiyon oldu.

/ DENİZLİHABER / 18 Nisan 2007 Çarşamba, 00:00

Adrenalin Derneği’nin geleneksel hale getirdiği kurumlar arası paintball turnuvasının ilkini SSK Denizli İl Müdürlüğü takımı kazandı. 2001 yılında kurulan Adrenalin Derneği’nin vazgeçilmez organizasyonlarından biri olan paintball turnuvaları işadamlarından sonra kamu kurumları arasında da başladı. 1–15 Nisan tarihleri arasında düzenlenen kurumlar arası paintball turnuvasına 16 kurumun takımları katıldı. 15 Nisan’da yapılan final karşılaşmalarının ardından; SSK Denizli İl Müdürlüğü takımı birinci, İŞ-KUR takımı ikinci, Gençlik Spor İl Müdürlüğü takımı üçüncü ve Sivil Savunma İl Müdürlüğü takımı ise dördüncü oldu.

Dernek bünyesinde paintball turnuvalarını geleneksel hale getirdiklerini belirten Adrenalin Derneği Paintball Komisyonu Başkanı Yasin Demir, bu sene ilkini gerçekleştirdikleri kurumlar arası paintball turnuvasını da geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Düzenlenen organizasyona kurumların gösterdikleri ilgiden dolayı çok memnun olduklarını kaydeden Demir, “Bu seneden aldığımız destekle daha sonra düzenlenecek turnuvalara katılımın fazla olacağını tahmin ediyoruz. Daha önce iş adamlarının yoğun iş tempolarından kurtulması için düzenlenen turnuva artık kurumlarda görev yapan kişilerin de streslerini atması için bir alternatif olacak” diye konuştu.

Mayıs ayında düzenlenecek 6. Geleneksel Adrenalin Derneği Paintball Turnuvasına da tüm Denizli halkını davet eden Demir, daha önceleri düzenledikleri başarılı turnuvalara bu sene de bir yenisi eklemek istediklerini belirtti. Vali Yardımcısı Hasan Kayhan’da, derneğin kurumlara yönelik düzenlediği organizasyondan son derece memnun kaldıklarını belirtti.

Turnuva sonunda birinci takıma Vali Yardımcılarından Hasan Kayhan, ikinciye Vali Yardımcısı Mustafa Güney ve üçüncüye de Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan tarafından ödülleri verildi.        

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı