REKLAMI GEÇ

Süslü kadınlar yollara çıkıyor

Süslü kadınlar yollara çıkıyor

Süslü kadınlar, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirecekleri bisiklet turuna hazırlanıyor. 22 Eylül Pazar günü düzenlenecek etkinlikte kadınlar süslenip, en güzel kıyafetlerini giyecek, egzoz kokusuna karşı parfüm kokusu sloganıyla bisikletleriyle şehir turu atacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2019 Salı, 15:13

2013’te İzmir’de bisiklet kullanımını özendirmek, kent trafiğinde bisikletlilerin farkına varılmasını sağlamak, en önemlisi de iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan etkinlik her yıl büyüyerek devam ediyor.

Bu yıl 3.sü gerçekleştirilecek olan Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, 14 ülke ve 112 şehirde aynı anda, 22 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Forum Çamlık’tan başlatılacak.

Kadınlar en güzel kıyafetlerini giyecek, makyajlarını yapacak ve süslü bisikletlerine binerek, Forum Çamlık’tan Delikliçınar Meydanı’na kadar pedal çevirecekler.

300’ün üzerinde kadının katılımının beklendiği “Süslü Kadınlar Bisiklet Turu” Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’nde gerçekleştiriliyor. Etkinliği bu yılki sloganı ise “Egzoz kokusuna karşı parfüm kokusu” olarak belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı