REKLAMI GEÇ

Tansu Hoca niyatine

Tansu Hoca niyatine

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin sınır bölgesini teröristlerden temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu sürüyor. Operasyonla ilgili sosyal medyaya düşen renkli görsellerden birinde Denizlili futbol antrenörü Tansu Yaan’ın da adı geçiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2018 Pazar, 13:00

Türk Silahlı Kuvvetleri, ülke sınırlarını terörist oluşumlardan temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı operasyonunu sürdürüyor. Suriye’deki operasyon başarı ile devam ederken özellikle Türk Hava Kuvvetleri, ağır silahlı teröristlerin bulunduğu mevzileri tek tek yok ediyor. Operasyon kapsamında yapılan sayısız sortiden birinde ise savaş pilotları Katar’da teknik direktörlük yapan Denizli TÜFAD üyesi Tansu Yaan için teröristlerin inlerine bomba attı.

Askerler teröristlerin üzerine bırakılan bombanın üzerine ‘Katar Fatihi Tansu Yaan İçin’ yazdı ve fotoğrafladı.

O fotoğrafı Katar Yıldızlar Ligi’nde mücadele eden Al Gharafa takımında Teknik Direktör Bülent Uygun’un yardımcılığını yapan aynı zamanda PAÜ Spor Bilimleri Fükültesi öğretim üyesi olan Tansu Yaan sosyal medya hesabından paylaştı.

Yaan paylaşımına; “Soy ismimi yanlış yazmışlar ama Allah razı olsun atandan ve attırandan. Düştüğü yerde zalimlerin, hainlerin fesatların sonunu getirsin inşallah’ notunu düştü.

Yaan’ın çalıştırdığı Al Gharafa takımı kadrosunda Wesley Sneijder de dahil pek çok önemli futbolcuyu barındırıyor. Kısa süre önce göreve gelen Türk teknik ekip 12 takımlı Yıldızlar Ligi’nde altıncı sırada bulunan Al Gharafa’yı üst sıralara taşımayı planlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı