REKLAMI GEÇ

Tatilcilerin dönüş çilesi

Tatilcilerin dönüş çilesi

Kurban Bayramı’ndaki 9 günlük izinle tatile çıkanların dönüş yolculuğu başladı. Otogarlarda yaşanan yoğunluk ve bilet bulma sıkıntısı, tatilcilerin çilesine dönüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2016 Cumartesi, 14:25

Yaz mevsiminin son günleri yaşanırken, 9 günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilenler, kendilerini sahil beldelerine attı. Tatilciler, 19 Eylül Pazartesi günü okulların da açılacak olması nedeniyle dönüşlerini bir gün öne çekti.

tatilcilerin_donus_cilesi-ic

Tatilcilerin dönüşe geçmesiyle birlikte otogarlarda yoğunluk da arttı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Otogarı’nda öğle saatlerinden itibaren” iğne atsanız yere düşmeyecek” deyimine uygun bir kalabalık görülmeye başlandı.

tatilcilerin_donus_cilesi-icc

Taşınan valiz ve çuvallar ile kimileri Büyükşehir Belediyesi Otogarı’na gelirken, gittikleri kentlerden dönüş yapanlar da yükleriyle birlikte bir an önce evlerine ulaşabilmenin telaşıyla hareket etti.

tatilcilerin_donus_cilesi-iccc

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan firmaları ise, giderek artan talebi karşılayabilmek için ek seferler düzenledi. Buna rağmen, bilet bulamamaktan şikayet edenler vardı. Yolcuların bilet bulamama sıkıntısına karşılık, firma yetkililerinin şikayeti de çok fazla valiz ve yükle seyahat etmek isteyenlerdi. Bağajları tıka basa doldurmak zorunda kalan otobüs görevlileri, “Yapacak bir şey yok. Bir şekilde çözüm buluyoruz” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı