REKLAMI GEÇ

Tempra-Tipo sevdalıları buluştu

Tempra-Tipo sevdalıları buluştu

Sosyal medyada grup kurarak örgütlenen “Tempra tipo sevdalıları” hafta sonu bir araya geldi. Grubun kurucusu Arif Selçuk, otomobillerini evlatları gibi sevdiklerini belirterek, buluşmaları sık aralıklarla tekrarlayacaklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2016 Pazartesi, 13:28

Denizli’de Tempra ve Tipo marka araç sahipleri, sosyal medyada grup kurdu, kısa süre içinde geniş bir kitleye ulaştı. Grup üyelerinin sayısı her geçen gün daha da arttı, ilişkileri sosyal medyanın dışına taştı.

denizli-tipocular-toplandi-1

TEMPRA-TİPO SEVDALILARI BİR ARADA
Grup kurucusu Arif Selçuk, sevdaları aynı olan Tempra ve Tipo kullanıcıları biçin buluşma organize etti. çok sayıda Tempra-Tipo sevdalısı, çocukları gibi baktıkları otomobilleri ile buluşmaya geldi, ortaya renkli görüntüler çıktı.

GRUP ÜYELERİ ARASINDA DAYANIŞMA VAR
Tempra ve Tipo marka araç sahiplerini bir araya getiren fikrin kısa sürede genişlediğini anlatan grup kurucusu Arif Salçuk, “Buluşma bizim için hem çok güzel hem de anlamlı oldu. Aynı sevdayı yaşayan insanlar olarak bir araya geldik, sohbet ettik. Grup üyeleri arasında tatlı bir rekabetin yanı sıra ciddi bir yardımlaşma da var. Arızalar ve eksiklikler konusunda birbirimizi destekliyoruz. Bu tür buluşmaları sürdüreceğiz” dedi.

denizli-tipocular-toplandi-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı