REKLAMI GEÇ

“Toplum duysun, şiddet son bulsun”

“Toplum duysun, şiddet son bulsun”

Toplumda kadına yönelik şiddeti önleme konusunda bilinç oluşturmak amacıyla hazırlanan ‘Toplum duysun, şiddet son bulsun’ projesi hayata geçiriliyor.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2009 Çarşamba, 01:00

Pamukkale Üniversitesi’nin destek verdiği “Toplum duysun, şiddet son bulsun’ projesi, PAÜ Öğretim Elemanı Huriye Demirhan’ın koordinatörlüğünde, Sevindik Nikah Sarayı’nda başladı.

Toplumda kadına yönelik şiddeti önleme konusunda bilinç oluşturmak amacıyla sürdürülen proje, bu konuda çalışan kurum ve kuruluşların da katkılarıyla, il merkezinde 3 ayrı mahallede eğitim ve danışmanlık toplantıları şeklinde gerçekleştirilecek.

Denizli Soroptimist Kulübü’nün başlattığı, Girişimci Kadınların Desteklenmesi Derneği’nin proje ortağı olarak yer aldığı Pamukkale Üniversitesi, Denizli İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Nalbant-Karataşlı Avukatlık Bürosu, Funika Holding ve PAÜ Hayal Perdesi Tiyatro ekibinin iştirakçi olarak yer aldığı, “Toplum Duysun Şiddet Son Bulsun’ projesi, AB tarafından da destekleniyor.

Sunumların yapıldığı toplantıda katılımcılara broşür, kitapçık ve promosyon ürünler dağıtıldı. Kadınların konuya ilişkin soruları, uzmanlar tarafından anında cevaplanırken, programın sonunda kısa bir skeç sunuldu.

Huriye Demirhan, “Şiddete dur demenin ilk adımı şiddetin farkında olmaktır” sözünden hareketle, tüm kadınları eğitim ve danışmanlık toplantılarına beklediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı