REKLAMI GEÇ

Yakıt parası için müzik yaptılar

Yakıt parası için müzik yaptılar

TRT’de yayınlanacak “Yakıtımız Müzik” adlı programın çekimleri için Denizli’ye gelen müzisyenler ilgi çekti. 26 ili kapsayan çekimlerde programın formatı gereği müzisyenler bir sonraki ile gidebilmek için yaptıkları müzikle bahşiş toplamak zorundalar. grup TRT’de yayınlanacak program için yaptığı çekimlerin Denizli ayağında sokak müziğiyle bahşiş topladı. Bahşişler bir sonraki çekimler ve yol masraflarında kullanılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2019 Perşembe, 19:42

Sokak müzisyenlerinin TRT’de yayınlanacak “Yakıtımız Müzik” adlı program için Denizli’de yaptıkları çekim vatandaşlar tarafından ilgi gördü. 26 il kapsayan çekimlerde Denizli ile birlikte son 8 şehir kaldığı belirtildi. Müzisyenler programın formatı gereği, çekim yaptıkları illerde sokak müziği ile bahşiş toplamak zorundalar. Toplanan bu bahşişler bir sonraki ile gidebilmek için yol masraflarında kullanılıyor.

Program çekimleri için Denizli’den sonra 7 şehirde daha çekim yapılacağını söyleyen görevliler, müzisyenlerin önünde bulunan gitar kutusunda bir sonraki çalışma için yol masrafları birikinceye kadar çalışmanın devam edeceğini belirttiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı