REKLAMI GEÇ

Türkmen Komutandan mesaj var

Türkmen Komutandan mesaj var

Türkmen Dağı’nda savaşan Türkmenler için Denizli’den toplanan 2 TIR dolusu yardım malzemesi yerine ulaştırıldı. Turan Elleri Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Akyürek, yolculuğun her anını sosyal medyada canlı olarak yayınladı, yardım malzemelerini Türkmen Komutan İzzet Baldır’a teslim etti. Türkmen Komutan, yardımlar için Denizlililere teşekkürlerini gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2018 Perşembe, 17:30

Turan Elleri Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce Suriye’de zor şartlar altında yaşayan Türkmenler için Denizli’de yardım kampanyası düzenlendi, 2 TIR dolusu malzeme de Pınarkent Mahallesi’nden yola çıkarıldı.

Yardım TIR’larıyla birlikte Turan Elleri Kültür Eğitim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Recep Akyürek de bölgeye gitti.

HER ANI CANLI YAYINLADI
Kendisini Türkmenlere yardıma adayan Recep Akyürek, tehlikelerle dolu yolculuğun her anını sosyal medyadan canlı olarak yayınladı. Türkiye’deki yolculuğu ile Suriye’ye geçtikten sonraki bölümlere zaman zaman canlı olarak takipçilerine ulaştıran Akyürek, zorlu yolculuğu Denizlililere de bire bir yaşattı.

TÜRKMEN KOMUTANA KENDİSİ TESLİM ETTİ
Suriye’de Türkmen bölgesine ulaşmayı başaran Recep Akyürek, burada savaşan Türkmenlere liderlik eden komutan İzzet Baldır’a yardım malzemelerini bizzat teslim etti.

KOMUTANDAN TEŞEKKÜR
Türkmen Komutan İzzet Baldır, Denizlililere selamlarını gönderdi, teşekkür etti. Zor şartlarda mücadele verdiklerini ifade eden Türkmen Komutan, “Yardım edenlerden, katkı koyanlardan Allah razı olsun” dedi.

Yorumlar

Necati TAHAL   -  Bağlantı 26 Ocak 2018, 09:52

Recep AKYÜREK Başkanımıza çok teşekkür ederiz.Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun.Bizim Kızılelma’mız işte bu olsa gerek, nerede mazlum ve mazlumlar var ise yanında olmaktır…Saygılarımla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı