REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak’tan sürücülere teşekkür

Vali Altıparmak’tan sürücülere teşekkür

Vali Ahmet Altıparmak, Kurban Bayramı boyunca meydana gelen kaza istatistiklerini paylaştı, duyarlı davranışlarından dolayı sürücülere teşekkür etti. Vali Altıparmak, bir önceki bayramlara göre kaza sayısında azalma görüldüğünü söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2016 Çarşamba, 12:23

Dokuz günlük bayram tatilinde İlimizde meydana gelen trafik kazalarında yaşanan düşüş nedeniyle duyarlı ve dikkatli davranış sergileyen sürücülere teşekkür eden Vali Ahmet Altıparmak, “İlimiz; tatil bölgelerine ulaşım konusunda kavşak görevi görmekte ve bayram tatilini Muğla, Antalya, Aydın ve İzmir gibi turizm merkezlerinde geçirmek isteyen vatandaşlarımızın kullanmayı tercih ettiği bir güzergahtadır. Bayram tatili öncesi sürücülerimizi, dikkatli ve tedbirli araç kullanmaları konusunda uyarılarda bulunmuş, trafik ve karayolları güvenlik seviyemizi de en üst düzeye çıkarmıştık. Vatandaşlarımız tatil süresi boyunca yaptığımız uyarıları dikkate alarak duyarlı davrandılar ve İlimiz genelinde yaşanan trafik kazalarında önceki bayram tatiline nazaran gözle görülür bir azalma yaşandı. Sürücülerimize ve vatandaşlarımıza duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Trafiğin dikkat gerektirdiğini, küçücük bir hatayı dahi affetmeyeceği gerçeğini unutmayalım. Sadece tatillerde değil, trafiğe çıktığımız her an kazalara karşı duyarlı ve dikkatli olalım” dedi.

Açıklamasında dokuz günlük bayram tatili boyunca İlimizde meydana gelen trafik kazaları istatistiğini de paylaşan Vali Ahmet Altıparmak, Emniyet Müdürlüğü bölgesinde Ramazan Bayramı tatili süresince ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı 198 trafik kazasının meydana geldiğini, Kurban Bayramı tatilinde ise bu rakamın 180 olduğunu kaydetti. Bayram tatili süresince meydana gelen kaza sayısı ile normal zamanda meydana gelen kaza sayısının çok farklı olmadığını anlatan Vali Altıparmak, ortaya çıkan kazalardaki azalmanın sevindirici olduğunu vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı