REKLAMI GEÇ

Vali filmine süper kadro

Denizli’de çekimleri süren ‘Vali’ filminin kadrosuna yeni isimler eklendi. ‘Vali’ adlı sinema filminde merhum Vali Recep Yazıcıoğlu´nu oynayan Erdal Beşikçioğlu’na Şebnem Dönmez, İsmail Hacıoğlu ve Uğur Polat da eşlik ediyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Eylül 2008 Pazartesi, 00:00

Yazar Ayşe Kulin’in aynı eserinden televizyona uyarlanan ve Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan valisiyken yaşadıklarını ekrana taşıyarak reyting rekorları kıran ‘Köprü’ dizisinin ardından, ‘Süper Vali’nin son görev yeri olan Denizli’de başından geçenleri anlatan ‘Vali’ adlı sinema filminin çekimleri Denizli’de sürüyor.

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu’nu Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı filmde; Uğur Polat, İsmail Hacıoğlu, Şemsi İnkaya, Şebnem Dönmez, Özgür Çevik, Hakan Boyav, Ayşegül Ünsan, Gökhan Soylu, Türkü Hazer, Hakan Gerçek, Orhan Aydın ve Halit Ergör gibi ünlü oyuncular rol alıyor. Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğulu’nun üstlendiği filmin yönetmeni ise Çağatay Tosun.Senaryosunu Çağatay Tosun ile Batur Emin Akyel’in yazdığı filmin Denizli’deki çekimleri için Denizli Lisesi, valilik binası olarak yeniden düzenlendi. Çekimleri Denizli’nin ardından Uşak, Ankara ve İstanbul’da devam edecek olan film, usta oyuncu kadrosuyla da dikkat çekecek. Vali’de Uğur Polat ve İsmail Hacıoğlu maden mühendisi iki kardeş, Şebnem Dönmez ise akıllı ve çekici bakanlık müsteşar yardımcısı olarak kamera karşısında. Dönmez, filmde Vali’nin icraatlarına ve kararlarına muhalefet eden, karşı safta yer alan ‘Ceyda’ karakteriyle ilgi çekecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı