REKLAMI GEÇ

Vali Konağı’nda özel buluşma

Vali Konağı’nda özel buluşma

Vali Şükrü Kocatepe’nin eşi Sultan Kocatepe, huzurevi sakinlerini konakta ağırladı. Misafirleri ile yakından ilgilenen Sultan Kocatepe’ye, protokol üyelerinin eşleri de eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2016 Cumartesi, 09:54

Vali Konağı’nda düzenlenen etkinliğe; Vali Şükrü Kocatepe’nin eşi Sultan Kocatepe, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır’ın eşi Ayşen Özbakır, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlarından Dr. Sema Ramazanoğlu ve Selma Aliye Kavaf’ın annesi Gülseren Bostancı, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru’nun eşi Özlem Beyru, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ın eşi Züleyha Namal, Hayırsever İşadamı Orhan Abalıoğlu’nun eşi Cedide Abalıoğlu, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Pakize Işıklı ve huzurevi sakinleri katıldı.

denizli-vali-konagi-huzur-evi-sakinleri-agirlandi-1

Misafirleri ile yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen Sultan Kocatepe, huzurevi sakinleri ile uzun uzun sohbet etti. Huzurevi sakinleri için hazırlattığı ikramları sunun Sultan Kocatepe, huzurevi sakinleri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

Sultan Kocatepe, “Her biri yaşayan bir çınarı andıran yaşlılarımızın hayat tecrübelerinden en azami şekilde faydalanmamız gerektiğine inanıyorum. Onların yaşamış olduğu tecrübe bizler için yol gösterici ders niteliğinde. Tüm yaşlılarımız gibi Huzurevi sakinlerimiz de bizler için saygı ve hürmet gösterilmesi gereken hazinelerimizdir” dedi.

denizli-vali-konagi-huzur-evi-sakinleri-agirlandi-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı