REKLAMI GEÇ

Vali, TÜBİTAK toplantısında

Vali, TÜBİTAK toplantısında

Vali Yavuz Erkmen, Ege Bölgesi TÜBİTAK Ar-Ge Toplantısı’na katıldı.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2009 Salı, 01:00

Vali Yavuz Erkmen, Bilim Teknoloji ve Enformasyondan Sorumlu Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Aydın’ın himayesinde, İzmir’de düzenlenen Ege Bölgesi TÜBİTAK Ar-Ge Günü Toplantısı’na katıldı.

TÜBİTAK’ın koordinasyonunda yapılan toplantı; Ege Bölgesi’nde yapılan Ar-Ge ve yenilik çalışmalarını gözden geçirmek, ülkemizin ulusal Ar-Ge ve yenilik sistemindeki mevcut durumunu, ulusal ve uluslararası Ar-Ge destek olanaklarını katılımcılarla paylaşmak ve katılımcıların önerilerini almak amacıyla düzenlendi.

Swissotel Grand İzmir’de yapılan toplantıya, Bilim Teknoloji ve Enformasyondan Sorumlu Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Aydın ve Vali Yavuz Erkmen’in yanı sıra İzmir, Afyonkarahisar, Aydın, Kütahya, Manisa, Muğla ve Uşak illerinin valileri, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Nüket Yetiş,Pamukkale, Adnan Menderes, Celal Bayar, Dokuz Eylül, Dumlupınar, Ege Üniversiteleri ile İzmir İleri Teknoloji Enstitüsü, Muğla, Uşak, İzmir Ekonomi, Yaşar ve İzmir Üniversiteleri’nin rektörleri, bölge illerinin sanayi ve ticaret odaları başkanları, işadamları ve bürokratlar katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı