REKLAMI GEÇ

Vatandaşlar En Çok Bakıcı ve Aerobik Kursu İstiyor

Denizli Halk Eğitim Merkezi Tarafından 15 Bin Kişi Üzerinde “En Çok Hangi Kursun Açılmasını İsterdiniz?” Şeklinde Yapılan Araştırmada, Katılanların Büyük Çoğunluğunun 0-3 Yaş Çocuk Bakıcısı ile Zayıflamak İçin Aerobik Kursu Açılmasını İstediği Ortaya Çıktı.

/ DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2007 Cumartesi, 00:00

Denizli Halk Eğitim Merkezi tarafından 15 bin kişi üzerinde “En çok hangi kursun açılmasını isterdiniz?” şeklinde yapılan araştırmada, katılanların büyük çoğunluğunun 0-3 yaş çocuk bakıcısı ile zayıflamak için aerobik kursu açılmasını istediği ortaya çıktı.

Denizli Halk Eğitim Müdürlüğü görevlileri tarafından bir yıl süren ve 15 bin kişi üzerinde yapılan araştırmada, en çok 0-3 yaş ve 3-6 yaş arası çocuk bakıcısı ile aerobik kursu açılması istendi. Denizli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Çağlayan, yapılan araştırma neticesinde, vatandaşlardan 77 değişik iş kursu açılması yönünde talep geldiğini belirterek, “Müdürlüğümüzde görevli 11 kişilik AR-GE ekibi merkez ve merkeze bağlı köylerde vatandaşlarımıza yönelik bir anket düzenledi. Yapılan araştırmada çeşitli meslek dallarında müdürlüğümüze 77 alanda iş kursu açılması yönünde istekte bulunuldu. Anket sonucunda en fazla talep, çocuk bakıcısı, ardından da aerobik kursu oldu. 2007-2008 öğretim yılında bu branşlar başta olmak üzere istenen diğer branşlarda kurslar düzenleyeceğiz” dedi. Ankete cevap veren vatandaşlardan bazılarının, boya-badana, hesap işi yapımı, küçük ve büyük baş hayvan kesimi gibi kurslar açılması yönünde de görüş bildirmesi dikkat çekti. Açılacak kurslara müracaatların 3 Eylül-28 Eylül 2007 tarihinde arasında yapılabileceği belirtildi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı