REKLAMI GEÇ

Yaşlılar Haftası kutlamaları sürüyor

Yaşlılar Haftası kutlamaları sürüyor

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Yetim ve Acizlari Koruma Derneği, Denizli Huzurevi’nde, etkinlik gerçekleştirdi.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2009 Cuma, 01:00

Huzurevinde gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, Mülkiye Başmüfettişi Yaşar Özdemir, Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş ve üyeleri, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, huzurevi sakinleri ve Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklar katıldı.

Yemek eşliğinde düzenlenen etkinlikte konuşan, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş, dernek olarak yaşlılara sahip çıkmaya çalıştıklarını, yatalak olan bazı huzurevi sakinleri için ise tanesi 1000 TL olan 20 adet özel yatak aldıklarını söyledi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Huzurevi ve Yetiştirme Yurdu çevre düzenlemesiyle, burada yaşayan yaşlıların ve çocukların daha rahat bir ortamda vakit geçirebileceklerini söyledi.

Vali Yavuz Erkmen, Türk Milleti’nin en büyük özelliğinin yaşlılara saygı, küçüklere ise sevgi olduğunu, Yaşlılar Haftası dolayısıyla büyüklerimize saygı çerçevesinde, yurdun her yerinde çeşitli etkinlikler düzenlendiğini, yaşlıların sadece bir gün ya da bir hafta değil, her gün hatırlanması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından, Yetiştirme Yurdu öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi sunuldu. Etkinlikte, Huzurevi’nde düzenlenen Tavla Turnuvası’nda dereceye giren yaşlılara Vali Yavuz Erkmen tarafından ödülleri verildi. Ödül töreninde ayrıca, Yaşlılar Haftası dolayısıyla şiir ve resim dallarında dereceye giren Yetiştirme Yurdu öğrencilerine, Nevhilal Erkmen ve diğer protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

                           

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı