REKLAMI GEÇ

Yaşlılar Haftası’nı kutladılar

Yaşlılar Haftası’nı kutladılar

Denizli Huzurevi’nde kalan yaşlılar, Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Atatürk Anıtı’na zelenk koydu, saygı duruşunda bulundu. Yaşlılar, daha sonra Vali Erkmen’i ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 19 Mart 2009 Perşembe, 01:00

18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Denizli Huzurevi’nde kalmakta olan yaşlılar, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın ve Denizli Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Ayten Kuruş önderliğindeki huzurevi heyeti, ilk olarak Valilik Binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Çelenk koyma töreninin ardından, huzurevi heyeti, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti. Huzurevi sakinlerini makamında kabul eden Vali Erkmen, bütün yaşlıların Yaşlılar Haftası’nın kutlu olmasını dileyerek ziyarete gelen yaşlılara karanfil verdi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının verdikleri desteklerle, Denizli’deki sosyal hizmetlerin diğer illere örnek olacak bir noktaya geldiğini ve bazı konularda çevre illere verilen hizmetler konusunda danışmanlık hizmeti verdiğini söyledi.

‘Herkes, yaşlı olma şansını yakalasın’

Vali Yavuz Erkmen, herkesin yaşlı olma şansını yakalamasını diledi. İl genelindeki bütün huzurevlerinde, yaşlılara en üst düzeyde hizmet verilmesi için devletin üzerine düşeni yaptığını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğini belirten Vali Erkmen, huzurevi sakinlerinin en iyi şartlardan yararlanmalarını istediklerini söyledi. Son yapılan çevre düzenlemeleriyle Denizli Huzurevi’nin daha güzel bir çehreye kavuşacağını belirten Vali Erkmen, son dönemde alınan araçla, huzurevi sakinlerinin rahat seyahat etmesinin sağlandığını ve huzurevinin olabilecek en küçük bir eksikliğini gidermek konusunda gerek Denizli Valiliği’nin gerekse Denizli Belediyesi’nin elinden geleni yaptığını ve yapmaya da devam edeceğini söyledi. Yaşlıların kendisini ziyaret etmelerinden mutluluk duyduğunu belirten Vali Erkmen, hepsinin yaşlılar gününü kutlayarak teşekkür etti.

Ayrıca Vali Erkmen, bu yıl yatırım programına alınan ve yıl ortasında yapımına başlanacak olan yeni Valilik Hizmet Binasında yaşlılarımız ve engellilerimiz için gerekli olan asansör ve benzeri donanımların projede yer aldığını ve yaşlıların ve engellilere daha rahat Valiliğe gelip gidebileceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı