REKLAMI GEÇ

Yaşlıları unutmayın!

Yaşlıları unutmayın!

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlan Yaşlılar Haftası başladı. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, “Hizmetlerimizi yürütürken Denizli halkımızın huzur evlerimizde kalan yaşlılarımızı yalnız bırakmayarak gerek hafta münasebetiyle, gerek diğer günlerde onları sık sık ziyaret etmeleri, yaşlılarımızın moral ve motivasyonlarının artmasını ve hayata bağlanmalarını sağlayacaktır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mart 2009 Çarşamba, 01:00

Yaşlılar Haftası, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında, yaşlılarımızın saygınlıklarının korunması, karşılaştıkları sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunlarının belirlenmesi, çözüm yollarının aranması, kamuoyunun konuya ilgi ve katılımlarının sağlanması amacıyla çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle kutlanıyor. Hafta dolayısıyla bir açıklama yapan Soysal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, “Ülkemizde sosyal veya ekonomik nedenlerden dolayı yoksunluk içinde bulunan yaşlıların yaşam standartlarını koruma ve yükseltme, bu hizmetleri değişen toplum yapısı ve bilimin ışığında düzenleme ve denetleme görevi Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından yürütülmekte ve bu amaçla kurum bakımı ve sosyal yardım hizmetlerimiz devam etmektedir” dedi.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Denizli’de, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı biri il merkezinde, biri de Çivril’de olmak üzere 2 ve 2 tane de özel huzurevi bulunduğunu belirten Altın, “Bu huzurevlerinde, toplam 214 yaşlımıza yatılı bakım hizmeti verilmektedir. Müdürlüğümüz ve kuruluşlarımız, bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın sıkıntılarına ortak olup, çözüm yolları aramayı ve hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmayı ilke edinerek sevgi ve saygıyla hizmetlerini sürdürmektedir” dedi.

 

Altın, “Hizmetlerimizi yürütürken Denizli halkımızın huzur evlerimizde kalan yaşlılarımızı yalnız bırakmayarak gerek hafta münasebetiyle gerek diğer günlerde onları sık sık ziyaret etmeleri yaşlılarımızın moral ve motivasyonlarının artmasını ve hayata bağlanmalarını sağlayacaktır. Yaşlılarımızın toplumla bütünleşmeleri, daha aktif ve yaşama bağlı kalmaları amacıyla gönüllü kuruluşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız ile çalışmalarımızı yürütürken, tüm büyüklerimizin yaşlılar haftasını minnet ve şükran duygularımla kutluyor, Sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı