REKLAMI GEÇ

Kale’de 14 yaşındaki kız çocuğuna taciz şoku

Kale’de 14 yaşındaki kız çocuğuna taciz şoku

Kale’de 10 Suriyelinin, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla soruşturma açıldı. Suriyelilerden 5’i gözaltına alındı, 5’i ise aranıyor. Olay, ilçeyi ayağa kaldırdı, ilçe Emniyet Müdürlüğü’nün çevresinde hareketli anlar yaşanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ekim 2018 Çarşamba, 16:29

Olay, 14 yaşındaki kız çocuğunun yaşadıklarını bir arkadaşına anlatmasıyla ortaya çıktı. Arkadaşının durumu bildirmesi üzerine polis harekete geçti.

Olaya karıştıkları öne sürülen 10’u da Suriyeli olan zanlıların yakalanması için operasyon başlatıldı. Kale TOKİ konutlarında kaldıkları öğrenilen Suriyeli zanlılardan 5’i gözaltına alındı, 5’inin ise kaçtığı, yakalanmaları için operasyonların sürdüğü bildirildi.

UYUŞTURUCUYA ALIŞTIRILDI İDDİASI
Suriyeli tacizcilerin kız çocuğunu önce uyuşturucuya alıştırdığı, daha sonra da sayıları sürekli artan bir şekilde cinsel tacizlerin başladığı iddia edildi.

İLÇE HAREKETLENDİ
Taciz iddiasının duyulmasının ardından ilçede hareketli anlar yaşandı. Olaya tepki gösteren vatandaşlar Emniyet Müdürlüğü önünde toplanmaya başladı. Polis, güvenliğin sağlanması için önlemleri artırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı