REKLAMI GEÇ

Babadağ’da yeni başkan Kumral, belediyenin borcunun 12 milyon lira olduğunu açıkladı, afiş astı

Babadağ’da yeni başkan Kumral, belediyenin borcunun 12 milyon lira olduğunu açıkladı, afiş astı

Denizli’de CHP’nin devraldığı belediyelerdeki borç afişi asma modasına Ak Partili Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral da uydu. Kumral, geçmiş dönemden devraldığı 12 milyon 348 bin 114 lira 2 kuruş borcu belediye binasına astırdığı pankartla duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2024 Cuma, 10:21

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Denizli’de el değiştiren pek çok belediyenin yeni başkanları, eski yönetimlerin bıraktıkları borçları duyurmaya devam ediyor. Babadağ Belediye Başkanı eski yönetimden kalan borçları afişlerle açıkladı. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ilçedeki oyların yüzde 49’unu alarak Babadağ Belediye Başkanı seçilen Murat Kumral, önceki dönem belediye başkanı Ali Atlı’dan devraldığı Babadağ Belediyesinin borçlarını çıkarttı. Başkan Kumral, Atlı döneminden devralınan borcu toplam 1 12 milyon 348 bin 114 lira 2 kuruş olarak açıkladı.

Geçmiş dönemden kalan borç, büyük bir pankartla belediye binasına asılan gelir ve gider tablosuyla kamuoyuna duyuruldu. DENİZLİ (İHA)

Yorumlar

Ahmet   -  Bağlantı 29 Nisan 2024, 10:18

Partilerin bu afişlere kaç para verdiği önemli nerede tasarruf CHP gelir afiş ve gösteriş Akp gelip afiş ve gösteriş vatandaş istiyor ki doğru düzgün parti Vatandaş şunu bilmeli doğru düzgün bir Parti diye bir şey yoktur hepsi aynı takım kötünün iyis

Faruk   -  Bağlantı 27 Nisan 2024, 13:53

Daha önceleri yapılmış olsaydı etki bırakırdı da şu an hiç te etkili bir davranış değil hem geç hemde inanması artık zor

Ahmet   -  Bağlantı 27 Nisan 2024, 08:13

Borcum yok diyorsa çalışmamış borcu varsa çalışılmış belediye olarak bakarım parti taraftar da değilim bakış açım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı