REKLAMI GEÇ

Denizli’de gurbetçinin evine giren hırsızlar günlerce burada yaşayıp evdeki içki koleksiyonunu bitirdi

Denizli’de gurbetçinin evine giren hırsızlar günlerce burada yaşayıp evdeki içki koleksiyonunu bitirdi

Merkezefendi ilçesinde gurbetçi çiftin villasına giren hırsızlar günlerce burada kalarak evdeki yaklaşık 70 şişe içkinin bir bölümünü içti. Polis, evdeki televizyonları kırıp mutfaktaki ürünleri yiyen, kalan içkileri, evdeki altınları ve nakit paraları da çalan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2024 Cumartesi, 16:24

Almanya’da yaşayan Ali Eteke (56) ve Hülya Eteke (55) çifti tatil için Merkezefendi ilçesindeki 2 katlı villalarına geldiklerinde camının kırık olduğunu fark etti.

Kapıyı açtıklarında içerinin dağıldığını, evdeki içkilerin içilip boş şişelerin bırakıldığını, mutfakta yemek yenildiğini ve televizyonlarının kırıldığını gören çift polisi arayarak şikayetçi oldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipleri, evde inceleme yaptı. Ekipler boş içki şişelerinden parmak izi aldı.

Hırsızların evde alem yaptığını belirten Ali Eteke, AA muhabirine, “Eve geldiğimizde camın kırık olduğunu fark ettik. İlk başta rüzgardan dolayı olduğunu düşündük ama içeri girdiğimizde şok olduk çünkü her taraf dağınıktı. Polisi arayıp ihbarda bulunduk. Olay yeri ekipleri gelip inceleme yaptı. Fotoğraf makinemi, laptopumu almışlar. Biraz nakit para ve küçük bir altınımız vardı onları da almışlar. Yaklaşık 35 senedir içki koleksiyonu yapıyordum, 60’a yakın içki şişesi vardı onları götürmüşler. Burada yiyip içmişler, evleri gibi kullanmışlar. Kaç kişi kaldıklarını ne kadar durdukları da bilmiyoruz. Komşulardan hiç biri de görmemiş duymamış. İçeride alem yapmışlar. İçeride yaklaşık 13 boş şişe buldular. Polis şişelerden parmak izi aldı.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı