REKLAMI GEÇ

OSB’nin şampiyonları Altınbaşak ve Mek Tekstil

OSB’nin şampiyonları Altınbaşak ve Mek Tekstil

2023- 2024 Denizli OSB Futbol Süper Lig ve Yükselme Grupları’nın şampiyonlarını belirlemek için final karşılaşmaları yapıldı. Bu yıl 19. kez düzenlenen turnuvada Yükselme Grubu şampiyonu Altınbaşak Tekstil, Süper Lig şampiyonu ise Mek Tekstil oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2024 Cumartesi, 13:44

Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün her yıl geleneksel olarak Amatör Spor Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği ve bu yıl 19.’su düzenlenen OSB Futbol Süper Lig ve Yükselme Ligi Grubu turnuvaları tamamlandı. Denizli OSB Spor Tesisleri’nde yapılan final müsabakaları ve ödül törenine; Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Feyyaz Ceşen, Honaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Pelin Yalçın, Honaz İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Yılmaz, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz, Denizli OSB Bölge Müdürü ve Spor Tertip Heyeti Başkanı Ahmet Taş, firma sahipleri, sporcular ve aileleri katıldı.

Yükselme grubunun şampiyonu Altınbaşak Tekstil oldu

Kurumsal profesyonelliği sportif performansla buluşturan ve şirketlerin yeşil sahadaki buluşma adresi olan Denizli Organize Sanayi Bölge (DOSB) Müdürlüğü Ligi’nde Yükselme Grubu’nda 17 takım mücadele etmiş, Uspar Tekstil ve Altınbaşak Tekstil takımları finale kalmıştı. Kıran kırana geçen final maçında 4-1’lik skorla şampiyon Altınbaşak Tekstil oldu.

Süper Lig’de kazanan ise Mek Tekstil 

14 takımın mücadele ettiği Denizli OSB Süper Ligi’ni grup birincisi olarak bitiren ve adını finale ilk yazdıran takım Mek Tekstil olmuştu. Final maçında Gökhan Tekstil ile karşılaşan Mek Tekstil 3-1’lik skorun ardından DOSB Süper Ligi Şampiyonluk Kupasının sahibi oldu.

Seyircilerin büyük bir coşku ile izlediği karşılaşmaların ardından ödül törenine geçildi. İlk olarak turnuvayı başarılı bir şekilde yöneten hakemlere ve sağlık personellerine ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen plaketlerini takdim etti. Yükselme Grubu’nda sadece 1 sarı kart ile turnuvayı tamamlayan Denizli OSB İtfaiye Müdürlüğü takımı “En Centilmen Takım” ödülünün sahibi oldu. Ödülü takım adına Denizli OSB İtfaiye Müdürü ve Takım Yöneticisi İsa Bay, Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz’in elinden aldı. Toplamda 24 gol ile turnuvanın en çok gol atan sporcusu Sirmersan Mermer takımından 17 forma numaralı Rasim Akkaya olurken “Gol kralı” ödülünü Başkan Vekili Filiz takdim etti.Turnuvanın en iyi kalecilerine verilen “Altın Eldiven” ödülünün Yükselme Grubu’ndaki sahipleri toplam 21 golü kalesinde gören Uspar Tekstil takımından Ali Aksoy ile Tosunoğlu Tekstil takımından Ramazan Aydın oldu. Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necip Filiz kazananlara ödüllerini takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Yönetim Kurulu

M.Abdülkadir Uslu

Yönetim Kurulu Başkanı

OSB Müdürü

Ahmet TAŞ

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü

İletişim

DENİZLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ

Adres: Yaşar Öncan Caddesi No: 1

Honaz - Denizli / TÜRKİYE

Tel: +90 258 269 10 02  

  Faks: +90 258 269 10 01  

  E-mail: dosb@dosb.org.tr

Önemli Telefonlar

İtfaiye : 110

Elektrik - Su - Arıza :187 & 269 25 91

Jandarma : 169 10 83