REKLAMI GEÇ

Kale’de kitap faturası polemiği

Kale’de kitap faturası polemiği

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın,seçimlerden 26 gün önce belediyeye kesilmiş bir faturayı Facebook’ta paylaşması ilçeyi karıştırdı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2014 Perşembe, 15:34

30 Mart yerel seçimlerinden galip çıkarak,MHP’li İsmail Yarımca’dan görevi devralan AK Partili Erkan Hayla’nınkişisel Facebook hesabından paylaştığı iki fatura,ilçede tartışma konusu oldu. Hayla, sosyal medyadaki hesabından paylaştığı fotoğraflar için, “21 bin nüfuslu ilçeye 20 bin kitap… Kundaktaki çocuk da okusun diye. 10 bin adedi yakılmak üzere Soyluer Çiftliği’ne gönderildi. Yetim hakkı” diye yazdı.

ic

FATURALAR NEYİ İÇERİYOR?
Hayla’nın paylaştığı ve bir matbaa tarafından kesilmiş 4 Mart 2014 tarihli ilk fatura;20 bin adet Kale Belediyesi bülteni baskısını içeriyor ve 68 bin 440 lira tutarında. Bir iletişim şirketine ait ikinci fatura ise 2013 tarihini taşıyor ve 250 bin adet kısa mesaj gönderimini içeriyor. Faturanın tutarı ise 15 bin lira…

ESKİ BAŞKAN: MÜFETTİŞ GÖNDERSİNLER
Faturaların kesildiği tarihte belediye başkanı olan İsmail Yarımca, yanlış bir şey yapmadığını, evrakların istenildiği zaman incelenebileceğini söyledi. Denizlihaber.com’a konuşan Yarımca, “Belediyeyi şu anda iktidar partisi yönetiyor. İstedikleri zaman müfettiş gönderebilirler. Seçime 10 gün kala zaten göndermişlerdi. Evraklarımız ortada, istedikleri zaman hesabını sorabilirler. Biz yanlış bir şey yapmadık. Bizi çatışma ortamına çekmeye çalışıyorlar” dedi.

Yorumlar

Hasan   -  Bağlantı 12 Haziran 2014, 19:46

Kitap yakan şahsın partisinin, Türkiye’yi getirdiği nokta ortada. Yorum yapmaya değmez.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı