REKLAMI GEÇ

“Kale’nin yolları tamam”

“Kale’nin yolları tamam”

Denizli’nin Kale İlçesi Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı İsmail Yarımca, Büyükşehir Yasası ile ilçenin mahallesi olan köylerin ulaşım sorununa el attı. Yarımca, “Hiçbir şekilde başka bir kuruma bağlı kalmaksızın çalışmalarımızı kendi ekiplerimizle sürdürüyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 25 Mart 2014 Salı, 10:13

Kale Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı İsmail Yarımca, Büyükşehir Yasasıyla ilçenin mahallesi olan tüm köylerin, ulaşım sorununa el attı.

Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca,doğa harikası olarak adlandırdığı İnceğiz Kanyonun ulaşım sıkıntısı çektiğini vurgulayarak, “ Her hafta sonu yeni ziyaretçilerini ağırlayan İnceğiz Kanyonu yolu ile Aydın Bozdoğan yol bağlantısını sağlamak amacıyla başlatılan çalışmalar tamamlandı” dedi.

Ayrıca, turizme kazandırılmayı bekleyen Kırköy Obruğu yolu ve bağlantısının yanı sıra Kırköy-Gölbaşı arası bağlantı yolu tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğunu da belirten Yarımca, son olarak Karayayla Mahallesi ile Beyağaç Kapuz Mahallesi bağlantı yolu tamamlanarak mahallenin yıllardan beri çözülmeyen sorununu çözüme kavuşturduklarını açıkladı.

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca yaptığı açıklamada “Tüm mahallelerimizde birçok yol sorunlarıyla karşı karşıyayız. İlk olarak İnceğiz Kanyon yolu, Bozdoğan bağlantı yolu, Kırköy-Gölbaşı arası yol ve Obruk yolu, Karayayla – Beyağaç Kapuz arası yol, Adamharmanı ve Alanyurt yolu tamamlandı. Büyükşehir yasası çıkmadan önce araçlarımız ve personellerimiz hazır konumdaydık. Geniş araç filomuza katılan araçlarımız yükümüzü hafifletiyor. Hiçbir şekilde başka bir kuruma bağlı kalmaksızın çalışmalarımızı kendi ekiplerimizle sürdürüyoruz. Karayayla Mahallesinin sakinleri çalışmalarımızı yerinde incelememiz için davet ettiler. Bizlerde bu çalışmalarımızı yerinde incelemek vatandaşlarımızla hasbihal etmek için Karayayla mahallemizi ziyaret ettik. İnşallah tüm mahallelerimizin yol problemlerini çözeceğiz”dedi.

YARİMCA

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı