REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den servis araçları denetimi

Büyükşehir’den servis araçları denetimi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde işçi servislerini denetledi. Denetimlerde, servis taşımacılığına uygun olmayan 2 araç trafikten men edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2015 Salı, 15:34

Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Ulaşım daireleri ekipleri, korsan taşımacılığın önüne geçmek ve servislerin gerekli güvenlik önlemlerini alıp almadığını kontrol etmek için sabahın erken saatlerinde denetim yaptı. Denizli Organize Sanayi Bölgesi girişinde yapılan denetimlere kolluk kuvvetleri de eşlik etti.

Personel servisi araçlarında yapılan denetlemelerde, çalışma ruhsatları, ruhsatların vizeleri, güzergah izin belgeleri, araç içi koltuk sayısı, emniyet kemeri, trafik seti, yangın tüpleri ve tüplerin uygunluğu denetlendi. Ayrıca araç içi genel bakım ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) almış olduğu kararlara uyulup uyulmadığına bakıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan denetimlerde, 73 personel servis aracının kontrolü yapıldı. Eksiklerinden dolayı 6 araca yasal işlem yapılan denetimlerde S plaka belgesi olmayan 2 araç ise trafikten men edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu