REKLAMI GEÇ

İŞKUR uzmanları evsiz-işsizlerle buluştu

İŞKUR uzmanları evsiz-işsizlerle buluştu

Çalışma Bakanlığı ve İŞKUR’un 2017 yılında ortak yürüteceği “Evsiz İşsiz Olmasın Projesi”nin Denizli’deki ilk adımı atıldı. İŞKUR uzmanları Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis ettiği pansiyonda evsizlerle buluştu, istihdamlarının sağlanması için çalışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2017 Cuma, 11:53

İŞKUR İl Müdürlüğü hedef kitlesini genişletti, evsizlere yönelik proje başlattı. Çalışma Bakanlığı ve İŞKUR tarafından birlikte yürütülecek olan “Evsiz İşsiz Olmasın Projesi” kapsamında ilk buluşma, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ağır kış koşullarında kucak açtığı evsizler ile gerçekleştirildi.

Evsizlerle kendilerine tahsis edilen pansiyonda bir araya gelen İŞKUR uzmanları, evsizlere danışmanlık yaptı, iş arama ve iş bulma teknikleri konularında bilgiler verdi.

Sohbet havasında gerçekleştirilen buluşmaya İŞKUR Şube Müdürü Atilla Çakır, iş ve meslek danışmanı Halil Özel ile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de katıldı.

İŞKUR’un yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi veren iş ve meslek uzmanı Halil Özel, evsizlerin yönelttiği sorulara da yanıt verdi.

İŞKUR yıl içinde benzer buluşmalara devam edecek, bu çalışmaları Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Emniyet Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu