REKLAMI GEÇ

PTT’den güvenlik güçlerine moral verecek adım

PTT’den güvenlik güçlerine moral verecek adım

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde görev yapan güvenlik güçlerine moral vermek amacıyla “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” kampanyası başlatıldı. İlk kartı Vali Yardımcısı Kemal İnan, Diyarbakır’ın Özekli Jandarma Karakolu’na gönderdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2016 Salı, 16:19

PTT Genel Müdürlüğü, milli birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularını pekişmesine katkıda bulunmak amacıyla “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermesi Sizden” kampanyası başlattı. Ramazan Bayramı’nı kapsayan kampanyaya Denizli’den ilk destek Vali Yardımcısı Kenan İnan’dan geldi.

denizli-ptt-guvenlik-gucleri-moral-verecek-uygulama-2

Denizli PTT Başmüdürlüğü’ne gelen Vali Yardımcısı İnan, kaymakam olarak görev yaptığı Özekli’deki Jandarma Karakolu’na gönderdiği tebrik kartı ile orada görev yapan tüm güvenlik güçlerinin Ramazan bayramını kutladı. Tüm Denizli halkının bu kampanyaya destek vermesi için çağrıda bulunan Vali Yardımcısı İnan, “Orada zor şartlar altında, ülke güvenliğini sağlamak amacıyla canı pahasına görev yapan güvenlik güçlerinin morale ihtiyacı var. Bizlerde bayramda göndereceğimiz bir tebrik kartı ile onlara güç vermiş olacağız” dedi.

13 İLDE 86 NOKTA BELİRLENDİ
Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 13 il, 86 jandarma, emniyet ve özel hareket şubelerinin adreslerinin liste halinde belirlendiğini belirten Denizli PTT Başmüdürü Sezai Özkan, “Kampanyaya katılan vatandaşlarımıza, bu illerde görev yapan güvenlik güçlerimize gönderilmek üzere 4 çeşit tebrik kartı hazırladık ve ücretsiz veriyoruz. Ayrıca vatandaşlardan posta gönderme ücreti de almıyoruz. Güvenlik güçlerimize tebrik kartı göndermek isteyen vatandaşlarımız, Çınar, Merkezefendi ve Bayramyeri PTT Müdürlükleri’nden alacakları kartı gönderebilirler” dedi.

denizli-ptt-guvenlik-gucleri-moral-verecek-uygulama-1

Başmüdür Özkan da tebrik kartını Şırnak Özel Harekat Şubesi’ne gönderdi.  Denizli’de görevli 22 yıllık polis memuru Ömer Aslan ise, 5 gün önce PKK terör örgütünün bombalı saldırısına uğrayan Mardin’in Ömerli Jandarma Karakolu’na gönderdiği tebrik kartı ile meslektaşlarının ve askerlerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu