REKLAMI GEÇ

PAÜ’lü akademisyene ödül

PAÜ’lü akademisyene ödül

Türkiye Bilimler Akademisi’nin (TÜBA) 2015 yılı ‘Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü’nü (GEBİP) kazanan isimler belli oldu. Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şaban Nazlıoğlu, Ekonometri alanında ödül almaya hak kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2015 Salı, 11:56

GEBİP 2015 yılı uygulamasında Doğa, Mühendislik, Sağlık ve Sosyal Bilimler alanında 38 bilim insanı ödül almaya hak kazandı. Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şaban Nazlıoğlu, Ekonometri alanında ödüle layık görüldü. Ödüller, önümüzdeki günlerde belirlenecek olan tarihte Ankara’da düzenlenecek törenle takdim edilecek. Kazananlara, üç yıl boyunca her yıl 20.000 TL destek verilecek. Ayrıca, tez aşamasındaki doktora öğrencileri için yine her yıl 6.000 TL ek destek sağlanacak.

Şaban Nazlıoğlu, Pamukkale Üniversitesi Bilim, Sanat, Hizmet, Teşvik ve Başarı Ödülleri kapsamında 2012 yılında Sosyal Bilimler Yayın Performans Ödülü’ne ve 2013 yılında da Bilim Ödülü’ne layık görülmüştü.

GEBİP, üstün nitelikli bilimsel çalışmalarıyla öne çıkan genç bilim insanlarını, araştırmalarında ve kendi araştırma gruplarını geliştirmede desteklemek ve ülkemizdeki genç bilim insanlarını üstün başarılı araştırmalara özendirmek amacıyla her yıl düzenleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı