REKLAMI GEÇ

Bartınlı ressamdan Denizli manzaraları

Bartınlı ressamdan Denizli manzaraları

Bartınlı Ressam Hüseyin Kalay, içinde Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti’nin de bulunduğu suluboya sergisi açtı. Kalay’ın eserleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda ilgililerin beğenisine sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2018 Cumartesi, 13:18

Bartınlı Ressam Hüseyin Kalay, toplam 33 tane resmin yer aldığı suluboya sergisini açtı. Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sergilenen olan resimler 26 Ocak’a kadar açık kalacak.
Eserlerinde suluboya tekniğini kullanan Ressam Kalay, resimlerde taş doku çalışması yaptığını ve Pamukkale, Manisa, Bartın’dan manzaraların yer aldığını belirterek herkesi sergiye beklediğini dile getirdi.

RESSAM HÜSEYİN KALAY KİMDİR?
1978 Bartın doğumlu olan Hüseyin Kalay, 2004 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Ana Sanat Dalı’nı bitirdi. Sekiz yıla yakın bir süre, Muğla Marmaris’te profesyonel anlamda çalışmalarına devam eden Kalay, 2008 yılı sonlarına doğru, Kayseri Erciyes Üniversitesi Resim Ana Sanat Dalı Yüksek Lisans programına katıldı. Birçok kişisel ve karma sergiler gerçekleştiren sanatçı, çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı