REKLAMI GEÇ

Denizli Dans Platformu oluşturuldu

Denizli Dans Platformu oluşturuldu

Denizli’de Dans Platformu oluşturuldu. PAHOY ve TUANA dansın önerisiyle oluşturulan dans platformu, dans sporlarını geliştirmek ve dansçıların sorunlarına yönelik çalışmalar yürütecek.

/ DENİZLİHABER / 6 Ocak 2014 Pazartesi, 14:50

Pahoy-Tuana Dans merkezinde yapılan toplantıya, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye Dans Sporları Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Karamanlıoğlu, Dans Sporları Federasyonu Denizli il temsilcisi Funda Akcan, Denizli’de faaliyette bulunan Çengi, Raksan, 20.Cadde ve Laodikya Dansın yöneticileri ile Pahoy-Tuana Dans yöneticileri ve dansçılar katıldı.

Açılış konuşması toplantıya ev sahipliği yapan  PAHOY Başkanı Deniz Semerci, “Denizli’de özlenen bir buluşmayı gerçekleştirdik. Umarım bundan sonrada dans sporunun gelişmesi için bu birlikteliğimiz devam eder” dedi.

Dans sporunun Denizli’de geliştirilmesi için müdürlük olarak tüm kulüplere gereken desteğin verileceğini söyleyen  Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, “ Dans sporunun ilimizde gelişmesi için müdürlüğümüzün tüm kulüplerimize elinden gelen desteği verecektir.  Ancak Denizli’de  daha fazla dans kulübü ve lisanslı sporcunun olması gerekir”  diye konuştu.

Ardından söz alan Dans Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi  Abdurrahman Karamanlıoğlu konuşmasını şöyle devam etti:  “Denizli’nin birçok konuda ön planda olmasının yanı sıra dansta da  lokomotif olması gerekir.  Bununla ilgili Denizli’mizde ulusal ve uluslararası faaliyetleri yapabilmemiz için hep beraber çalışmamız şarttır.  Denizli Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm kurumların desteklerine ihtiyacımız var.  Federasyon olarak tüm desteği vermeye hazırız.”

Pahoy-Tuana Dans eğitmeni İnanç Göçgeldi’nin  “Tüm dansçıların katılacağı Colossea Otelinde Dans Gecesi düzenleyelim” önerisi katılımcılar tarafından oy birliği ile kabul edilirken toplantı,  katılımcıların sorunlarını ve dileklerini belirtmelerinin ardından sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı