REKLAMI GEÇ

Laodikya Fotoğraf Topluluğu Uşak’ta sergi açıyor

Laodikya Fotoğraf Topluluğu Uşak’ta sergi açıyor

Laodikya Fotoğraf Topluluğu 3. karma fotoğraf sergisini Uşak’ta açıyor. Atatürk Kültür Merkezi’nde açılacak sergi 19 Aralık Çarşamba gününe kadar açık kalacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2018 Çarşamba, 09:51

Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOD), “Renkler Fotoğraf Sergisi”ni Uşak’ta açıyor. Daha önce Denizli merkez ve Marmaris’te sergi açan topluluk, Uşak’ta açılacak sergi ile sergi sayısını üçe çıkaracak. Uşak Atatürk Kültür Merkezi Fuaye Alanı’na açılacak sergi, 27 fotoğrafçının 60 eserinden oluşacak.

Topluluğun kurucusu ve sorumlusu Zeki Akakça, sergilerde tüm masrafların sergiye katılanların karşıladığını belirtti. Akakça, “Daha önce Denizli merkez ve Marmaris’te sergi açtık. Çalışmalarımızın tamamı imece usulü ile devam etmektedir. Masraflar sergiye katılanlar tarafından karşılanıyor. Herhangi kurum ya da kuruluştan destek almıyoruz. Uşak Belediyesi ve Uşak Fotoğraf Sanatçıları Derneği’ne (UFSAD) teşekkür ediyoruz. Fotoğraf sanatına katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

Laodikya Fotoğraf Topluluğu’nun 15 Aralık 2018 Cumartesi günü Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde açacağı fotoğraf sergisi 19 Aralık 2018 Çarşamba gününe kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı