REKLAMI GEÇ

TURAN BAHADIR’DA SERGİ VAR!

TURAN BAHADIR’DA SERGİ VAR!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Salonu sezon sergileri devam ediyor. Denizli Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden Nilgün Duran ilk kişisel resim sergisini açtı. Sergi açılışı kurdelesini CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2018 Cumartesi, 12:38

Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açılan son serginin sahibi Nilgün Duran oldu.

Açılış CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in de katıldığı kurdele kesme töreni ile yapıldı. Milletvekili Kazım Arslan açılışta yaptığı konuşmada, sanat yapan herkes gibi Nilgün Duran’ın resim çalışmalarına da değer verdiklerini belirtti. Arslan “Nilgün Hanım’ın bu çalışmaların devamının gelmesini diliyorum” dedi.

Açılışan sanatseverler ve Nilgün Duran’ın yakın çevresi katıldı.

Nilgün Duran sergide yer alan resimlerini Denizli Halk Eğitim Merkezi’nde aldığı üç yıllık kurs döneminde yaptığını açıkladı. “Ancak daha önceleri evde yaptığım bazı çalışmaların da sergide yer almasını istedim” dedi.

Nilgün Duran resimlerinin renk ve harmoni zenginliği içerdiği, ham resimler olmasına karşın geleceğe dönük olarak olgunlaşmaya açık resimler olarak yorumlandı.


Sergi 27 Nisan – 03 Mayıs 2018 tarihleri arasında açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı