REKLAMI GEÇ

AK Parti’de bayramlaşma

AK Parti’de bayramlaşma

AK Parti Denizli teşkilatı Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında biraraya geldi. Bayramlaşma programına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatı ile partililer katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2015 Cuma, 14:39

AK Parti Denizli teşkilatı, parti binasının zemin katında düzenlediği bayramlaşma programında partilileri bir araya getirdi.

denizli-akp-bayramlasma-ic-1
Bayramlaşma programına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları İle il Başkanı Şahin Tin ve partililer katıldı.

denizli-akp-bayramlasma-ic
BAKANDAN ÇOCUKLARA BAYRAM HARÇLIĞI
Partililerle tek tek bayramlaşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, çocuklara da bayram harçlığı verdi. Bakan Zeybekci, burada partililere hitaben yaptığı konuşmasında yine MHP’yi eleştirdi. Partililere MHP’yi şikayet eden Bakan Zeybekci, MHP’nin hükümet içerisinde yer almak istemediğini ve sorumluluktan kaçtığını ileri sürdü.

‘KOALİSYON’ ZOR BİR KELİME
Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, bayram mesajını ilettiği konuşmasında, koalisyon kelimesini yanlış telaffuz etmesi üzerine, “Bu kelime çok zor. Bunun daha kolayı yok mu?” sözleri partilileri güldürdü. Yüksel,konuşmasında , “İster koalisyon olsun, iste erken seçim. AK Parti olarak her iki duruma da hazırız” mesajını verdi. Yüksel ayrıca, yola çıkacak olan partilileri ‘trafik canavarı’na karşı uyardı. Yüksel, “Şimdi burada yola çıkacak olan misafirlerimiz vardır. Ben onlara gideceğiniz yere yarım saat, 1 saat geç varın ama sağlıklı varın derim. Trafik canavarına karşı dikkatli olun” dedi.

“İL YÖNETİMİ SEÇİME HAZIR”
Milletvekili Bilal Uçar’da partililere hitaben yaptığı konuşmasını kısa keserek, bayramlarını kutladı. İl Başkanı Şahin Tin ise partililerin bayramını kutladığı konuşmasında, “Biz 7 haziran seçimlerinin ardından, yarın seçim olacakmış gibi yeniden çalışmaya başladık. İl teşkilatı olarak olası bir seçime hazırız” dedi.

Konuşmalarının ardından, parti binasındaki bayramlaşma programı sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı