REKLAMI GEÇ

Kılıçdaroğlu’ndan Denizli’ye güvence

Kılıçdaroğlu’ndan Denizli’ye güvence

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Yerel seçimlerin ve aday belirleme sürecinin konuşulduğu görüşmede Çavuşoğlu, “Sayın genel başkan anketlerde Denizli’nin çok iyi durumda göründüğünü belirterek, ‘Denizli’ye güvenim tam’ dedi. Ayrıca aday tespit aşamasında örgütlerin kanaatinin belirleyici olacağının da güvencesini verdi” dedi.

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2013 Salı, 11:51

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, İl Başkan Yardımcısı Osman Saruhan, İl Sekreteri Hakan Kaya ve İl Saymanı Bilal Duran, Ankara’ya çıkarma yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret eden CHP heyeti, yaklaşan yerel seçimler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Çavuşoğlu, CHP Lideri’ne, yerel seçimler öncesinde Denizli’deki atmosfer, örgütün durumu ve aday adayları hakkında bilgi verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’nin anketlerde çok iyi bir noktada olduğunu belirterek, örgütten yerel seçimlerde başarı beklediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, seçimlerde en ağır yükü sırtlanacak olan örgütün kanaatinin aday tespit sürecinde belirleyici olacağına dair güvence de verdi.
CHP Denizli heyeti, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’i de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Ankara ziyaretini değerlendiren İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, örgüte olan güvenini teyid etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ziyaretin seçimler öncesinde kendilerine moral olduğunu ifade etti. Genel merkezde yerel seçimlerle ilgili bir komisyon kurulduğunu belirten Çavuşoğlu, “Önümüzdeki hafta tekrar Ankara’ya gideceğim. Komisyon üyeleriyle adaylar ve yerel seçimlerde izlenecek yol hakkında görüşmeler yapacağım. CHP olarak yerel seçimlere oldukça sistemli ve orfanize bir hazırlık yapıyoruz. Seçim öncesi ve sürecinde genel merkezlerle örgütler, sürekli iletişim ve işbirliği halinde olacaklar. Biz de Denizli örgütü olarak bu süreçte sürekli Ankara’ya gidecek ve genel merkezimizle ortak çalışma yürüteceğiz” dedi.

Yorumlar

sss   -  Bağlantı 23 Temmuz 2013, 22:38

tepeden inme başkan adayı istemiyoruz.adaylar halka sorulmalı ve ona göre aday belirlenmeli.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı