REKLAMI GEÇ

Simit çay eşliğinde referandum sohbeti

Simit çay eşliğinde referandum sohbeti

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli’deki referandum çalışmaları kapsamında Kaleiçi esnafına kendi elleriyle çay doldurdu, simit çay eşliğinde ‘evet’ istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2017 Cumartesi, 11:56

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, 16 Nisan’da yapılacak referanduma yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bayramyeri’nde bulunan ‘Cumhurbaşkanlığı Sistemi Bilgilendirme Ofisi’nde vatandaşlarla buluşan Ramazanoğlu, darbelerle hazırlanmış anayasanın ‘milli idareyle hazırlanmış anayasa’ ile değişmesi zamanının geldiğini belirterek, “Güçlü, kalkınmış ve çağdaş bir Türkiye için darbe anayasasından kurtulmamız gerekiyor” dedi.

ÇAYLAR RAMAZANOĞLU’NDAN
Daha sonra Kaleiçi’ne geçen Ramazanoğlu, işyerlerini tek tek ziyaret etti. Esnafla birlikte çay ocağına giden Ramazanoğlu, çay kazanının başına geçip, elleriyle doldurdu.

ÇAY, SİMİT VE YENİ ANAYASA
Esnaflara çay simit eşliğinde ‘Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemini’ anlatan Ramazanoğlu, sorulara samimi yanıtlar verdi. Ramazanoğlu, özellikle koalisyon hükümetleri döneminde esnafın yaşadığı sıkıntılara yakından tanık olduğunu belirterek, “Yeni Anayasa ile artık koalisyon hükümetleri dönemi tarihe gömülecek. Daha güçlü Türkiye’ye birlikte adım adım gideceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı