REKLAMI GEÇ

MHP Lideri Bahçeli Denizli’de moral buldu

MHP Lideri Bahçeli Denizli’de moral buldu

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, Özay Gönlüm Meydanı’nda Denizlililerle buluştu. Kendisini dinlemeye gelen coşkulu kalabalık karşısında moral bulan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’na sert eleştiriler yöneltti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2015 Pazar, 16:39

MHP lideri Devlet Bahçeli seçim gezileri kapsamında Denizli’ye geldi. Özay Gönlüm Bulvarı’nda binlerce seçmene seslenen Bahçeli’yi meydana girişinde atlılar karşıladı. Bahçeli kendisi için hazırlanan kürsüye çıkmadan önce miletvekili adaylarıyla selamlaşıp seçim otobüsüne geçti.

Denizlili seçmenlerin Bahçeli’yi beklediği dakikalarda ilk olarak sahneye MHP’nin Denizli Milletvekili adayları çıktı. Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, 2. sıra vekil adayı Cafer Birtürk, 3. sıra adayı Ümit Bahtiyar, 4. sıra adayı İsmail Yarımca, 5. sıra adayı Zafer Kaplan, 6. sıradaki Mehmet Fevzi Yeniçeri ve son sıradaki isim Şule Türkaslan seçmenleri selamladı.
Vekil adaylarının selamlamasının ardından Bahçeli kürsüye geldi. Bahçeli konuşmasınaDenizli’nin ilçelerini tek tek sayarak başladı. Bahçeli, Denizli’nin Türkiye Cumhuriyeti için tarihi bir önemi olduğunu söyledi. Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin ‘Silahınız yoksa yerden 3 çakıl taşı alıp atın’ diyerek milli mücadeleyi başlatttığı bir kentin insanları olarak büyük görev düştüğünü söyledi.
Bahçeli’nin hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhalefet partileri için farklı kentlerde söylediği sözler ve Ak Parti’ye yönelik destek çıkışları vardı. Erdoğan’ı sert bir dille eleştiren Bahçeli, Cumhurbaşkanının anayasal suç işlediğine dikkat çekti.
İşte Bahçeli’nin sözlerinden satırbaşları;

ic-2

“ÇANAKKALE’DE KLİP, ANKARA’DA KLİK OLUYOR”
Kuran ile büyüyen rüşvete çanak tutar mı? Kuran ile büyüyen ihanete melanete, rezalete ortak olur mu? Kuran ile yürüyen hırsızları uğursuzları Müslüman katillerini över mi? Hem çalıp hem Kuran demek nasıl bir cürettir? Nem nankörlük edip gönül kırmak hem de insan onurunu çiğneyip İslam’ın kutlu mesajlarını siyasileştirmek nasıl bir iffetsizlik ve izansızlıktır? Müslüman Türk milleti bugünkü din tacirlerine inanmaz. Böylesi bir şirk ve sapkınlığa onay vermez. Erdoğan eğer Kuran ile büyümüşse yolsuzlukla küçülmüştür. Kuran ile büyümüşse 17-25 Aralık’ta ufalmış ve dağılmıştır. Erdoğan Kürtçe Kuran yazıldığından, Ermenice Kuran hazırlığından sevinerek bahsetmektedir. Bunların başına ebabil kuşları taş atsa yeridir. Bunlar iblisin kadrosuna isimlerini çoktan yazdırmışlardır.

Haşa Kürtçe Kuran ne demek? Haşa Ermenice Kuran ne anlama gelmektedir? Böylesi bir yanlışa, böylesi bir yozlaşmaya, böylesi bir manevi yıkıma Müslümanım diyen birisinin düşmesi ibretlik olduğu kadar, felakettir. Erdoğan’ın dilinde manevi değerler yok edilmektedir. Dilinde cami kalbinde kilise bulunanlar, İslam’a ve kutsal emanetlerimize hançer saplamaktadır. Erdoğan, başkan olabilmek için her yolu denemektedir. Çanakkale’de klip, Ankara’da klik, her yerde kibir olmaktadır. Başkanlık sistemi gelirse bizlere parlamentoda ekmek yokmuş. Sevsinler seni, sevsinler senin ezberlerini.

ic-6

ERDOĞAN’A ASGARİ ÜCRET VE EMEKLİ YANITI
Bu şahsa göre başkanlık sistemi gelirse bizlere parlementoda ekmek yokmuş. Sevsinler seni, sevsinler senin ezberlerini. Ekmeksizlerin, ekmek bilmeyenlerin ekmeğimize kan doğrayanların ekmek hatırlatması vahim bir sapma ve bulanıklıktır.
Erdoğan asgari ücretle ilgili beyanlarımızı eleştirmektedir, emekliliklerimizle ilgili verdiğimiz sözleri tahrip etmeye çalışmaktadır. Asgari ücretli kardeşim senin refaha ulaşmanı istemeyen adam başkanlık hedeflemektedir. Emekli kardeşim, senin hakettiğin maaşı almaktan rahatsız olan şahıs, PKK ile başkanlık sözleşmesi yapmıştır. Peki Erdoğan’ın miletimize yönelik söz ve taahhüdden gocunması tahrip etmeye kalkışması demokratik nezaketin, devlet adamlığının hangi sayfasında yazmaktadır.
Erdoğan sana sesleniyorum! Bırakında bizimle göstermelik başbakan davutoğlu yarışsın. Bırak da Memur Başbakan Davutoğlu cevap versin. Sana ne oluyor, neden kıllanıyor, niçin araya kaynaklık ediyor, hangi maksadla devreye giriyorsun? Sözde de olsa AKP’nin genel başkanı belllidir. Siyasi ağırlığı ortadadır. Sarayda yediğin önünde yemediğin arkadayken, birşey olmuyor da emeklilerimiz, asgari ücretle çalışan insalarımız rahatlığa ulaşmak isteyince mi sorun oluyor?
Denizlili kardeşim refah düşmanlarını görünüz. Cebinize el uzatan, kesinize dadanan yüzsüzleri tanıyınız. Sizlerin muhtaçlığı sürsün istiyorlar, sizlerin işsizliği derinleşsin istiyorlar, sizlerin yoksulluğu artsın istiyorlar. Erdoğan kendisine sarayı layık görüyor, ama sıra size geylince bir göz evi çok görüyor. Erdoğan evlatlarına gemi filolarını, vilları makul buluyor, sizin evlatlarınıza ekmek parasını fazla buluyor. Bu adaletsizlik değil midir? Bu insafsızlık değilmidir? Bu vicdansızlık değil midir?

ic

DAVUTOĞLU’NA İSTİFA YANITI!
Erdoğan çizmeyi çoktan aştığını göremeyecek kadar şuursuzluk çukuruna girmiştir. Davutoğlu’nu itibarsızlaştırdığını anlamayacak kadar şaşırmıştır. Başbakan ise tükenişin dibindedir. İngiltere seçimlerini örnek göstererek 7 Haziran seçimi kaybedenler için istifa kurumuna müracaat etmiştir. Aynısını korsan mitingler düzenleyen Erdoğan da söylmemiştir.
İstifa isteyenlere bakınız ki rüşvet yediler, istifa etmediler, yolsuzluk suç üstü basıldılar istifa etmediler, soygun çetesi kurup devletin hazinesini boşalttılar, istifa edecek erdemi gösteremediler. hukuk peşlerine düştü umusamadılar, vatan topraklarını bırakarak kaçtılar, bayrağın indirilmesine seyirci kaldılar, şerefli davranıp istifa etmediler. Mahdumlar malı götürdüler, çekinmediler. PKK’ya Türkiye’yi peşkeş çektiler, pazarlık masalarını kurdular, nedamet dahi göstermediler. Türk askerine kumpas kurdular, utanmadılar, Genel Kurmay başkanlarını terörist ilan ettiler arlanmadılar, Türk kimliğine karşı hakeret ve hiyanet dolgusuna ortak oldular, yüzleri kızarmadı.
Davutoğlu’na diyorum! Sen 7 Haziran sonrası öyle ya da böyle zaten yoksun. Başkanlık olursa da yoksun olmazsa da yok hükmündesin. Sen kendine yan, kendine bak. İngiletre’ye değil Türkiye’ye bak. Düştüğün acıklı duruma kafa yor. Davutoğlu, çekilip gideceksin, Erdoğan sen de Türkiye’nin gündeminden düşmek durumunda kalacaksın.

ic-4

BİZİMLE YÜRÜMEYE VAR MISIN?
Bu uğurda bizimle yürümeye var mısınız? Kasacılara, kutuculara, havuzculara, s ekonomik ve siyasi kaosa karşı bizimle yürümeye söz veriyor musunuz. Adaleti sağlamak, hukuku tesis etmek, ahlaki hakim kılmak, milli ve manevi değerleri ayağa kaldırmak için bizimle yürümeye var mısınız?

ic-5

DENİZLİ’NİN KİMİNLE YÜRÜYECEĞİ BELLİ OLMUŞTUR
Milliyetçi Hareket bir kere koşmaya başlarsa duracağımız tek yer arsızın, uğursuzun, haramzadenin denize döküleceği yer olacaktır. Sizde bizi katılın, sizde bizimle yürüyün. AKP’ye oy veren kardeşim, artık siyasi tarafgirliklik hareket edecek vakit kalmamıştır. AKP aldığı oyları kötüye kullanmış, ülkeyi harabeye çevirmiştir. AKP’ye oy veren kardeşim; ülken için, vatanın için, geleceğin için bu defa birlikte yürüyelim. Bunlarda hayır yoktur, bunlarda ümit yoktur, bunlarda huzur yoktur. Bu defa bizimle yürüyün. Kararsız duran, henüz tercihini yapmamış kardeşim, boşuna zaman kaybetme. MHP seninle, senin yanındadır. O halde bizimle yürümek, MHP’yi iktidara taşımak için oy verecek misiniz?
Alandakilerden evet cevabını alan Bahçeli, “Denizli’nin kiminle yürüyeceği belli olmuştur” dedi.

ic-1

DENİZLİ YILLAR SONRA ALANDAYDI
Yıllardır açık hava mitingi yapmayan MHP lideri Denizli’de uzun bir aradan sonra ilk kez meydandaydı. Havanın değişken hali ve saatin gecikmesine rağmen binlerce MHP’li Bahçeli’yi coşkuyla karşıladı. 15 binden fazla seçmenin alkışlar ve tezahuratlarla dinlediği Bahçeli’nin konuşması yaklaşık 45 dakika sürdü. Bahçeli, kalabalıktan memnuniyetini ise “Beni böylesine bir coşkuyla karşıladığınız için teşekkür ediyorum” sözleriyle gösterdi.

anons

Yorumlar

mehmet ESKİCİ   -  Bağlantı 10 Mayıs 2015, 20:02

Yıllar sonra OY PATLAMASI yaşacak olan MHP 2. VEKİLLİĞİ garantilemiş .Alan da yakşalık en az 36-37 bin kişi vardı YOLUN uznlugu 250-270 eni 45 metre sayalım m2 de 3 kişi olsun en az 13000 M2 alan demek buda 37000 kişi demek.YUKARIDAN cekilen Fotolara bakablirnsz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı