REKLAMI GEÇ

MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANIYALIM

1-emin-haluk-ayhan

EMİN HALUK AYHAN
Emin Haluk Ayhan, 14 Kasım 1957'de Denizli Güney'de doğdu. Baba adı Hüseyin Rifat, annesinin adı Sıdıka'dır.

Ege Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını Dokuz Eylül Üniversitesinde tamamladı. York Üniversitesinde Ekonomi ve Sağlık Ekonomisi, Colorado Ekonomi Enstitüsünde İnsan Kaynakları ve Risk Yönetimi, New York College of Insurance'ta hayat ve sağlık sigortası eğitimi gördü.

DPT uzmanı olarak çalıştı. Sağlık Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığında danışmanlık, Özelleştirme İdaresinde Daire Başkanlığı yaptı. Şeker Kurulu, Türk Akreditasyon Kurulu, Kemerköy Elektrik Üretim ve Ticaret AŞ, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bulundu. Tarımsal Destekleme Kurulunda DPT ve DTM temsilciliklerini üstlendi. DTM Müsteşar Yardımcılığı ve İGEME Genel Sekreterliği görevlerinde bulundu. Konut Müsteşarlığı görevini yürüttü. MHP Genel Başkan Başdanışmanı oldu. TBMM'nin idari kapasitesinin artırılması projesinde danışmanlık yaptı. 23. ve 24. Dönemde Denizli Milletvekili seçildi. İngilizce bilen Ayhan, evli ve 2 çocuk babasıdır.


2-CAFER BİRTÜRK

CAFER BİRTÜRK
Cafer Birtürk 1952 yılında Denizli Tavas’da doğdu. Birtürk, evli ve 2 çocuk babasıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de, üniversite öğrenimini ise İstanbul İktisadi ve İdari bilimler Akademisi’nde tamamladı.

İstanbul eğitim alırken Akbank Genel Müdürlüğünde 3 yıl yöneticilik yaptı. Denizli’ye döndüğünde ise bir deterjan firmasında satış müdürlüğü, ardından Sakarya Merkezli Doğan Gıda A.Ş.’de (1985–2000) yılları arası Ege ve Akdeniz bölgeler müdürlüğü yaptı. 2001 yılında Cankurtaran Sigorta Ara. Hiz. Ltd. Şti.yi kurarak ticaret hayatına devam etti. Halen bu görevi sürdürmektedir. Siyasi geçmişi ise 1968’lerde, Denizli Ülkü Ocakları kurucularındandır. Üniversite yılların da İstanbul Edirnekapı öğrenci yurdunda kaldı. Yurt yöneticiliği, 3 yıl okul başkanlığı ve Mehmet Gül döneminde de İstanbul Ülkü Ocakları Yöneticiliği yaptı. 1979’da Denizli ye döndü. MHP Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı.17. ve 20. Dönem İl Genel Meclisi Grup Başkanlığı yaptı. Bir dönem Ticaret Odası Meclis Üyeliğine seçildi. Yıllarca Sivil Toplum Örgütlerinde görev aldı. Ticaret Lisesi Okul Aile Birliği Başkanlığı, Ticaret Anadolu Lisesi Koruma Birliği başkanlığı yaparak yıllarca Denizli Kızılay da çalıştı.


3-ümit-bahtiyar

ÜMİT BAHTİYAR
Ümit Bahtiyar 1967 yılında Bulgaristan’ın Deliorman yöresinde doğdu. 1978 yılında ailesi ile birlikte Denizli’ye göç etti ve Sevindik Mahallesi’ne yerleşti. İlkokulu Sevindik İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Merkez Ortaokulu’nda, liseyi Denizli Lisesi’nde okudu. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. Siyasete 1992 yılında Doğruyol Partisi Gençlik Kolları’nda başladı. 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde Doğruyol Partisi’nden Denizli Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildi. 2002-2004 yılları arasında Denizli Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde ise tekrar Denizli Belediyesi Meclis Üyesi oldu. Bu görevine 2009 yılına kadar devam etti. 2009 yılında yapılan yerel seçimlere Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı olarak girdi. Bu seçimlerde partinin aldığı oy yüzde 22 oldu. 2011 yılında yapılan genel seçimlerde ise Milliyetçi Hareket Partisi 3.sıra milletvekili adayı oldu.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde MHP Pamukkale belediye başkan adayı oldu ve %32 oy oranına ulaştı.  7 haziran 2015 seçimleri için MHP Denizli 3. Sıra milletvekili adayı olan Bahtiyar, evli ve iyi düzeyde İngilizce biliyor.


4-ismail-yarimca

İSMAİL YARIMCA
İsmail Yarımca 1959 yılında Denizli Kale’de doğdu. işletme sahibi iş adamı olan Yarımca evli ve 3 çocuk babası. 20 yıl yerel yöneticilikte muhtarlık, il genel meclis üyeliği, Kale ilçe belediye başkanlığı, birçok sivil toplum örgütleri kuruculuğu ve başkanlığı yaptı.


5-zafer-kaplan

ZAFER KAPLAN
Zafer Kaplan 1961 yılında Denizli’de doğdu.25 yıldır Denizli’de beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Kaplan, evli ve 3 çocuk babasıdır.İlk, orta ve liseyi Denizli’de tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünden mezun oldu. 3 yıl yurt dışında özel sektörde çalıştı. Gençlik yıllarından itibaren MHP içerisinde çalışmalarda bulundu.1995 yılında Başkarcı belediye başkan adayı,2003 yılında il başkan yardımcısı,2004 yılında Denizli Belediye Başkan adayı,2007 yılında 5. sıra milletvekili adayı,2009-2012 yıllarında il başkanı olarak görev yaptı.


6-mehmet-fevzi-yeniceri-

MEHMET FEVZİ YENİÇERİ
Mehmet Fevzi Yeniçeri 1966 yılında Denizli Tavas’da doğdu. Elektronik Mühendisi olan Yeniçeri evli ve 4 çocuk babası. Kızılcabölük İlkokulu ve Kızılcabölük Ortaokulu’nda Lise eğitimini ise Denizli Lisesi’nde tamalandı. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği okudu. PTT Denizli Telefon Müdürlüğü, Santral mühendisi/santral başmühendisi, Denizli Telefon Müdürü, İleri Mensucat A.Ş Pazarlama Müdürü, Eteks LTD. ŞTİ. Genel Müdür, Gülbay Tekstil A.Ş. Fabrika Müdürü, Merinos A.Ş Ev Tekstil Müdürü, Sümaş A.Ş Üretim Danışmanı, Birlik Mensucat A.Ş Ürün Danışmanı Görevlerini üstlendi. Sivil Toplum örgütlerinde ise Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği, Egeli Yazarlar Birliği Üyeliği, Türk Ocakları Denizli Şubesi Başkan/yönetim kurulu üyesi oldu.Siyasi hayatı ise MHP milletvekilliği aday adaylığı, MHP il başkan adaylığı, MHP Denizli belediye meclisi grup başkanlığı, MHP il başkanlığı yaptı.


7-sule-turkaslan

ŞULE TÜRKASLAN
1977 yılında Milliyetçi bir ailenin çocuğu olarak İzmir’in Kiraz İlçesinde dünyaya gelen Şule Türkaslan bekar. İlköğrenimini Çay Atatürk İlkokulunda, ortaokulu Çay İmam Ortaokulunda, lise öğrenimini Çay İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı. 13 yıldır hekimlik yapmaktadır. Diyaliz ve Acil Hekimliği yaptı. Şimdi ise kendine ait İş Sağlığı ve Güvenliği Şirketinde iş yeri hekimliği yapmakta.

Yorumlar kapalı.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI TANIYALIM

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Denizli İl Başkanlığı

Adres:  Topraklık Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi no:55 kat:4-5 Halley İş Merkezi

Telefon : 0 (258) 242 24 24 - 242 11 11

E-Mail: denizli20mhp@hotmail.com

SEÇİM KLİBİ

SEÇİM MÜZİĞİ

MHP FACEBOOK