REKLAMI GEÇ

Reklamda var projede yok!

Reklamda var projede yok!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Millet Bahçesi’ vaadi için kullandığı reklam görsellerinde yer verilen Denizli, projelerin yer aldığı metinlerde yer almadı. Denizli’de halka söz veren Erdoğan, kent için ‘Millet Bahçesi’ projesini rafa mı kaldırdı?

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2018 Pazar, 11:14

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ‘Millet Kıraathanesi’ ve ‘Millet Bahçesi’ projeleri ile öne çıkan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli mitinginde de Atatürk Stadı’nın yerine millet bahçesi yapılacağını duyurmuştu.

İki vaat üzerinden ciddi bir kampanya yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son günlerde ‘Millet Bahçesi’ projesi ulusal yayın kuruluşlarının önemli sayfalarında ‘vaat’ olarak yer aldı. Fakat kullanılan reklamlarda Denizli’yi ilgilendiren iki önemli unsur öne çıktı.

ZOLAN’IN GÖZBEBEĞİ TELEFERİKİ KULLANDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘millet bahçesi’ kampanya reklamlarında Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Başkan Osman Zolan’ın büyük önem verdiği proje olan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası görselleri kullanıldı. Açıldığı ilk günden bu yana Denizli halkı tarafından çok sevilen ve defalarca ziyaret edilen teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Türkiye’ye örnek olarak gösterildi.

PROJEDE DENİZLİ YOK
Fotoğraf olarak kampanyaya giren Denizli buna karşın proje olarak girmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak Ankara, İzmir, Eskişehir, Bursa, Trabzon, Konya, Gaziantep, Adana, Samsun, Mersin, Malatya, Sivas, Giresun, Hatay, Batman ve  Akçaabat’ta bu projeyi yapacağını açıkladı. Denizli ise proje dışında kaldı.

YENİ STAT BEKLENİYOR
Denizli mitinginde Millet Bahçesi’ni Denizli Atatürk Stadı’nın bulunduğu yere yapacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, projeyi diğer kentlerde de genellikle yıkılan statların yerine yapma sözü verdi. Ne varki Denizli’de yeni bir stat yapılmadığı için bu projenin biraz bekleyeceği konuşuluyor. Gençlik Spor Bakanlığı bu yılın yatırım programına Denizli’de bir stat yapılmasını da dahil etti. Kentte incelemelerde bulunan yetkililer yeri büyükşehir belediyesi tarafından gösterilen Eskihisar’daki bir alana 20 bin kapasitenin üstünde bir stat yapmayı planlıyor. Stadın bir yıl içinde tamamlanması önrgörülüyor ve maliyeti 200 milyon lira olarak hesaplanıyor. Yeni stadın yapılmasından sonra Atatürk Stadı’nın bulunduğu yere ‘Millet Bahçesi’ yapılması için engel kalmayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı