REKLAMI GEÇ

DENİZLİSPOR 44 YAŞINDA

DENİZLİSPOR 44 YAŞINDA

Denizlispor Kulübü, bugün 44. yılını doldurdu. Denizlispor Başkanı Ali İpek, kulübün kuruluşunun 44. yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bu renklere bağlılığımız, bizim en kıymetli hazinemiz olduğu gibi gelecek nesillere bırakacağımız mirasımızdır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2010 Çarşamba, 18:08

Denizlispor Kulübü’nün, 44. kuruluş yıldönümü nedeniyle, Denizlispor Başkanı Ali İpek, bir açıklama yaptı. Açıklamasında, Denizlisporlulara seslenen İpek, “26 Mayıs 1966 yılında doğan yeşil siyah renklere olan sevdamız bugün 44. yılını doldurdu. Öncelikle bu anlamlı günde aramızda olamayan eski başkanlarımızı bir kez daha rahmet ve saygıyla anarken tüm başkanlarımız ve kulübümüze emeği geçen herkesi saygıyla selamlıyorum. Spora ve sporcuya büyük önem veren Ulu Önderimiz Atatürk’ün şu anlamlı sözleri 45. yılımızda olduğu gibi yarın da bize ışık tutacaktır. Sayısız alandaki dehasını spora da yansıtan Atamız, ‘Birlik ve beraberlik ölümden başka her şeyi yener’ diyerek adeta bizlere yol haritası çizmiştir.
Bu anlamlı günü milat sayarak yola çıkmadan, önce kendimizle işe başlamalıyız. Bizler, iyi günde kötü günde ‘Denizlisporluyuz’ dedik. Büyük başarılar yaşarken de bu böyleydi, şimdi de bunu yürekten söyleyebilmek önemli. Gün birlik ve beraberlik zamanı, gün dayanışma zamanıdır. Aksi takdirde yeşil siyah sevdamız, sevda değil kuru gürültü olmaktan öteye geçemez. Biz Denizlispor aşığıyız. Bu renklere bağlılığımız, bizim en kıymetli hazinemiz olduğu gibi gelecek nesillere bırakacağımız mirasımızdır. Konfeti yağmuru altındaki büyük galibiyetlerin resmi beni, takımını desteklemeye maça gelen baba oğul, Denizlispor formasıyla top koşturan çocukların resminden daha fazla mutlu edemez. Çünkü o çocuklar yarının gönüllü taraftarlarıdır, yarınki başarıların emekçisidir. Başarının kaynağı güçtür ve biz gücümüzü siz taraftarlarımızdan alıyoruz. İyi doğdun Denizlispor, iyi ki sizler varsınız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı