REKLAMI GEÇ

Horoz golcüsünü buldu

Horoz’un hücum oyuncusu arayışı, Benin’de Chemintos takımında top koşturan 20 yaşındaki Christian ile sona erdi. Horoz’la 4,5 yıllık sözleşme imzalayan Christian’ın, geçen sene oynadığı 32 lig maçında 18 golü bulunuyor.

/ DENİZLİHABER / 30 Aralık 2007 Pazar, 01:00

Uzun süredir, fiziki yapısı sağlam ve yan toplarda etkili olan bir santrafor oyuncusunun yokluğunu hisseden Horoz’un arayışı, Beninli Akande Christian Kotchoni ile sona erdi. Benin’in birinci lig takımlarından Chemintos’ta top koşturan 20 yaşındaki Christian’ın, geçen sene ligde oynadığı 32 maçta 18 golü bulunuyor. Boyu 1,95, kilosu ise 86 olan siyahî futbolcu, güçlü fiziği ile özellikle hava toplarında oldukça etkili bir performans sergiliyor. Yeşil siyahlı takımla 4,5 yıllığına anlaşan Christian, ligin ikinci yarısında 29 numaralı formasıyla sahalarda boy gösterecek.

Christian’ın transferiyle ilgili basına açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali İpek, “Takımızın uzun süredir koşan, top saklayan, hava toplarında etkili olan bir santrafora ihtiyacı vardı. Geçen sene bazı Avrupa takımlarının da transfer listesinde adı geçen Christian ile bu arayışımızın bir nihayete ulaştığına inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı