REKLAMI GEÇ

Kaza kurbanı motosikletçinin ailesi ve arkadaşları görgü tanığı arıyor

Kaza kurbanı motosikletçinin ailesi ve arkadaşları görgü tanığı arıyor

Askeri Saha Geçiş Yolu’nda 24 Temmuz Pazartesi günü meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü İbrahim Düzen hayatını kaybetti. Aradan geçen sürede, genç motosikletçinin kaza yapmasına yol açan sürücü bulunamadı, ailesi ve arkadaşları Denizlililere “Vicdanına ses ver” sözleriyle çağrı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2017 Cumartesi, 08:41

24 Temmuz günü Askeri Saha Geçiş Yolu’nda motosikletin kontrolünü kaybeden 28 yaşındaki çevre mühendisi İbrahim Düzen, refüje çarparak hayatını kaybetmişti.

Titiz bir motosiklet kullanıcısı olduğu, kurallara uyduğu, ileri sürüş teknikleri eğitimi aldığı ve tam donanımlı olan İbrahim Düzen’in kazada hayatını kaybetmesi, ailesi ve arkadaşlarını yasa boğdu.

İbrahim Düzen’in tek taraflı böyle bir kaza yapacağına inanmayan yakınları, kazaya başka bir aracın yol açtığı bilgisine ulaşmalarının ardından sosyal medya üzerinden birbiri ardına kampanyalar düzenledi, çağrılar yaparak kayıp trafik canavarını bulmaya çalıştı.

İKİ GÖRGÜ TANIĞI ÇIKTI, İFADELER YETERSİZ
Çağrıların yoğunlaşması iki görgü tanığının bulunmasını sağladı. İsimleri açıklanmayan görgü tanıkları, koyu renkli bir otomobil sürücüsünün, aracını aniden motosikletin önüne kırdığını, İbrahim Düzen’in de bu nedenle kontrolü kaybettiğini söyledi. Ancak, bu görgü tanıklarının ifadeleri polisi sonuca götürmeye yetmedi.

VİCDANINA SES VER
Kazanın peşini bırakmayan ailesi ve yakınları, kayıp sürücünün bulunmasını sağlayacak bilgi ve görüntü kaydına sahip olanlara çağrı üstüne çağrı yapıyor. Bunlardan biri de sosyal medyada yapılan “Vicdanına ses ver” etiketiyle paylaşımlar oldu. İbrahim Düzen’in arkadaşları, bu etiket altında yükledikleri videolar ile vicdanlara seslendi, bilgiye sahip olanları olayı aydınlatmaya davet etti.

POLİS SORUŞTURMAYI SÜRDÜRÜYOR
İbrahim Düzen’in yakınları kampanyalara devam ederken, Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de kazanın aydınlatılması için soruşturmayı sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı