REKLAMI GEÇ

İKK’dan tanışma kokteyli

İKK’dan tanışma kokteyli

Seçim süreçlerini tamamlayan mühendis mimar odalarının yeni yönetimleri, TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu ev sahipliğinde bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2010 Çarşamba, 15:14

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nde gerçekleştirilen tanışma kokteyline şube başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve birim temsilcileri katıldı. Kokteylin açılışında kısa bir konuşma yapan TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Fatih Yaşa, birliğe bağlı odaların seçim süreçlerini tamamladığı ve yeni yönetimlerin oluştuğu belirterek, “Yarım yüzyılı aşkın örgütlülüğü ile gerek mesleki, gerekse toplumsal duruşu ile gerçekten özel bir yere sahip odalarımızın seçimlerden güçlenerek çıktığına olan inancımı dile getirmek istiyorum” dedi.

TMMOB’un kuruluş felsefesi ve duruşuna bağlı demokratik bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade eden Fatih Yaşa, “Kurumlarımıza yakışan demokratik seçimler ile oluşan yeni yönetimlerle odalarımız ve temsilciliklerimiz bugün olduğu gibi bugünden sonra da yeni bir ivme kazanarak yoluna devam edecektir. Ancak önümüzdeki günlerin, daha zorlu bir mücadele sürecini de birlikte getireceği gerçeğini göz ardı etmememiz gerekmektedir. Bu noktadan hareketle, yaşanan seçim süreçlerinin ardından bizlere yeni yol haritaları oluşturmayı dayatmaktadır. Bugün yaşanan koşulların, kuruluş felsefemiz, duruşumuz ve ilkelerimizden ödün vermeden yeni arayışları da hayata geçirmek zorunluluğunu ortaya koymaktadır. Hepimiz bugüne kadar üyelerimizin çıkarları ile ülkemizin çıkarlarının aynı olduğu bilinci ile hareket ettik, bundan sonra da aynı çizgimizi koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı