REKLAMI GEÇ

DENİZLİ ŞEHİDİNE AĞLIYOR

DENİZLİ ŞEHİDİNE AĞLIYOR

Astsubay Hilmi Öz’ün şehit haberi tüm kenti üzdü. Toplumun her kesiminden taziye mesajları geliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2018 Pazartesi, 15:27

Bitlis’teki operasyon sırasında çığ altında kalarak şehit olan Jandarma sağlık astsubayı Denizlili Hilmi Öz için Denizli kenti yasta. Çivrilli şehit için toplumun her kesiminden baş sağlığı mesajları yayınlanıyor.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci yayınladığı taziye mesajında; “Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, bölücü terör örgütüne yönelik Hizan ilçesi İncirli köyü Giriziyaret Tepe bölgesinde “Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdal Kavallı Operasyonu”nun düzenlendiği sırada çığ düşmesi sonrasında, Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı emrinde görevli 5 personelin şehit olduğunu, 12 personelin ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığını öğrendik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı,yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Yusuf Garip de yaptığı yazılı açıklamada; “Şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı diliyorum. Aldığımız bu elim haber bizleri derinden üzmüştür. Vatan için verdikleri mücadelede şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimiz kalbimizde yaşamaya devam edecektir. Ülkemizin huzur ve güvenliği milletimizin birlik ve beraberliği için her türlü şer odaklarına karşı gece gündüz demeden mücadele eden kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı