REKLAMI GEÇ

Filiz’den seçmene “Sandığa gidin” çağrısı

Filiz’den seçmene “Sandığa gidin” çağrısı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 1 Kasım’da gerçekleştirilecek seçimler öncesinde seçmene çağrı yaptı, “Sandığa gidin” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2015 Cuma, 15:34

1 Kasım seçiminin AK Parti’nin yeniden tek başına iktidar olup olmayacağının ve Türkiye’nin geleceğinin oylanacağı bir seçim olduğunu belirten Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz; “Seçmenin en az yüzde 60 -70’inin bir kez dahi olsa AK Parti’ye oy verdiği aşikardır. Diğer parti seçmenleri bile ülkemiz için tek partili bir iktidarın faydalı olacağını, koalisyonların bir çözüm olmadığını biliyorlar. Şu an içinse tek başına iktidar olabilecek tek parti Ak Parti’dir. Dünyada, istikrar ve güvenin olduğu toplumlara baktığımızda, özellikle koalisyon yönetimleri değil daha çok tek partili yönetimler görüyoruz. Temenni ederim ki milletimiz koalisyonlara fırsat vermeden burada tek başına bir iktidarın tercihini yapabilirse, 13 yıl içerisinde yakaladığımız istikrar ve güven ortamının devamına ciddi bir zemin hazırlar” dedi.

Seçmenlere sandığa gitme çağrısı yapan Filiz, AK Parti’nin Türkiye’nin çimentosu, mayası, sigortası olduğunu ifade etti. Filiz, “AK Parti reformcu bir partidir. Türkiye’yi dönüştürebilecek kadrolara ve vizyona sahiptir. Ekonomi, dış politika gibi konularda reformlara devam edecektir. Toplumun her alanını reforme edebilecek yetenekleri vardır” diye konuştu.

Diğer tüm partilerin, tüm iç ve dış güçlerin sadece AK Parti’nin iktidardan gitmesini istediklerini, herhangi bir vizyonlarının olmadığını öne süren Filiz; “Diğer partilerin tek başına iktidar olma niyeti yok, kabiliyeti de yok. Kimisi ‘sadece barajı aşayım yeter’. diyor. Bir diğeri ‘Yüzde 15’i geçsem bana yeter’, ana muhalefetin ise zaten iktidar olma niyeti yok. Yüzde 28 aldı mı onlar için kaymaklı baklava. Siyasetçi, bir parti gitsin de ne olursa olsun diyemez. Sen AK Parti gitsin ama ben geleceğim diyeceksin, diyemiyorsan bırak bu işi en iyi yapan Ak Parti tek başına yapsın” dedi.

AK Parti’nin her zaman tek başına iktidarı hedefleyen bir parti olduğunu söyleyen Filiz, “Yaptıklarımız belli, yapacaklarımız ise seçim beyannamemiz de yer alan vaatlerimizden daha da fazladır. Biz güçlüyüz ve üstesinden geliriz. Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Romanıyla, Zazasıyla, Boşnağıyla, Arnavuduyla, Gürcüsüyle 78 milyon bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. İnanıyorum ki bizi bölmek isteyenlere karşı sevgi ve birlik içinde beraberce bu yolda yürümeye devam edeceğiz. İnşallah memleketimizin geleceği için 1 Kasım seçimleri hayırlara vesile olur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı