REKLAMI GEÇ

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’den 12 Eylül mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör’den 12 Eylül mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 12 Eylül Askeri Darbesi’nin yıl dönümü nedeniyle açıklama yaptı, 12 Eylül’ün ve 15 Temmuz darbe girişimlerinin tarihin kara birer lekesi olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2021 Cumartesi, 16:26

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 12 Eylül darbesinin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türkiye’de darbeler tarihinin kapandığını belirterek, artık hiç kimsenin halkın oyuna ve iradesine saygısızlık edemeyeceğini belirtti.

Güngör, “Demokrasi ve milli iradenin olduğu bir yerde, sorunların çözümü de yine demokratik yol ve milletin seçtiği idareciler ve hukukla çözülür. Bu anlamda 12 Eylül darbesi tarihimizin kara bir lekesidir.

Bu ihanetin son hamlesi 15 Temmuz’da millet iradesine çarparak paramparça oldu. Tüm darbeciler tarihimizin karanlık kişilikleri olarak millet vicdanında ebediyen mahkum oldu. Adalet hükmünü verdi, veriyor. AK Parti iktidarıyla birlikte millet iradesine ipotek koyanların dönemi sona ermiştir. Darbecilik, millete düşmanlıktır. Milli iradeye silah çeken milletin düşmanıdır.

Milletin kendi partisi olan AK Parti ile darbeler ve askeri vesayet dönemleri geride kalmıştır. Demokrasi sandıkla gelir. Halkın iradesini yok sayarak zorla, kanlı bir şekilde yönetimlere el koyma devri artık kapanmıştır” diye konuştu.

Yorumlar

HBABUR   -  Bağlantı 11 Eylül 2021, 17:26

hayat pahallılığına dur deyin. buda bir darbedir. yağa % 60, herşeye % 60 zam geldi ve hala geliyor. neden hala sessizsiniz…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı