REKLAMI GEÇ

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör: Gün yaraları sarma günü

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör: Gün yaraları sarma günü

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör deprem bölgesinden Denizli’ye gelen depremzedeleri Kredi Yurtlar Kurumu’nda ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2023 Perşembe, 16:37

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Denizli’ye gelen depremzede aileleri ziyaret etti.

Güngör, ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti ve Denizli’ye gelen ailelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için hazır olduklarını belirtti. Güngör daha önce Hatay Antakya’da AFAD koordinasyonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yemek dağıtımı yapılan çadır kenti ziyaret etmişti. 

Denizli’ye gelen KYK yurtlarındaki misafirlerimizin üç öğün yemek ihtiyaçlarını Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Kızılay Başkanlığı’nca karşılandığını belirten Güngör, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Güngör, “Denizli’ye gelen afetzedelerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz ve devletimiz tüm imkanlarını seferber etti, etmeye de devam ediyor. Yaşanan afet sonrası sorunlarımızı birlik, beraberlik ve kardeşlikle aşacağız. Devletimizin tüm kurumları ve sivil toplum kuruluşlarımız afetin yaralarını sarmak için canla başla mücadele etmektedir. Gün yaralarımızı sarma ve birlik olma günüdür” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı