REKLAMI GEÇ

Baba ocağı Göveçlik, Ekrem Başer’i bağrına bastı

Baba ocağı Göveçlik, Ekrem Başer’i bağrına bastı

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer seçim kampanyası kapsamında 1 günde 8 ayrı programda hemşehrileriyle buluştu, istek ve önerilerini dinledi. Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir arada olan Ekrem Başer, “Denizli’miz için güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2023 Pazartesi, 17:23

İş insanı, AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer adım adım Denizli’yi dolaşmaya vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Son olarak Ekrem Başer 1 günde 8 ayrı programda vatandaşlarla kucaklaştı.

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Merkezefendi Mahallesi’nde Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek burada alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi, esnafın istek ve önerilerini dinledi. Pazaryerinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Başer, çözüm önerileri sunarak halkın gönlünde taht kuruyor.

Sonrasında doğup büyüdüğü Göveçlik Mahallesi’nde hemşehrileri ile kucaklaşan Başer’e vatandaşların ilgisi görülmeye değerdi. Programı kapsamında Yeşilyayla Mahallesini de ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, daha sonra Siirt Pervari’de terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit düşen Birhan Göven’in annesi Bahriye Hanım ve babası Abdullah Beyi Merkezefendi’ye bağlı Altındere mahallesindeki evinde ziyaret etti.

Altındere Mahallesi’nde Fevzi Günyılmaz’ında evine konuk olan Başer burada Türkiye Yüzyılı hedefleri ile ilgili hemşehrilerine bilgilendirmelerde bulundu.

1 GÜNDE 8 AYRI PROGRAMDA VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI
Ziyaretlerine dur durak vermeyen, yorulmadan halkın sorunlarını dinleyen ve çözüm önerileri sunan Ekrem Başer, Altındere Mahalle sakinlerince her sene geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine katılarak orucunu hemşehrileriyle birlikte açtı, dua etti.

Teravih namazı için Babadağ İlçesi Mollaahmet Mahallesi’ne giden Başer, namaz çıkışı mahalle kahvehanesinde sorunları dinledi. Başer, bu sorunlarla ilgili çözüm önerileri sunarak, hemşehrilerinin beğenisini kazandı. İş insanı, AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer son olarak Mollaahmet Mahallesi’nde Ünal Elbasan ve ailesini ziyaret ederek, 14 Mayıs seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çalıştıklarını aynı inançla devam edeceklerini ifade ederek, “Denizli’miz için güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Yorumlar

ali akdeniz   -  Bağlantı 18 Nisan 2023, 01:01

sayın başere seçim sürecinde başarılar dileriz
kendisine desteğimiz tamdır. Gönlümüz onunla ama oylarımız CHP YE

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı